reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej Babeczki:-)

Możemy robić za stację meteo:-D:-D:-D

kuxa/sandiproszę o wytyczne jak się kręci tym hula hop:zawstydzona/y: ruchy biodrami okrężne czy przód - tył:zawstydzona/y:
nie śmiejcie się ze mnie:sorry:

sandito Wy już macie proces nocnikowania całkowicie zakończony - brawo!:-)

gratki dla Ksawerego za spanie tam gdzie trzeba:tak:

ewelinapewnie, że gimnastyka ale jaka frustrująca:confused2:;-)

Hej,ale mam dziś powera. Słońce jest i wiatr,więc wyprałam dywaniki z łazienki i poduchy z krzeseł. Ignac znów całe popołudnie bedzie chcial jezdzic jeździkiem! Ciekawe kiedy mu sie znudzi

madzik no chetnie bym sie nagrala ale nie bardzo mam jak, pozatym kazdy ma inną technikę, u mnie jest to jakby wyrzucanie biodra w bok takie rytmiczne, ale ciężko to opisac słowami
poszukaj moze na Youtube filmików bo wiem ze są bo sama kiedys szukalam moze tam podpatrzysz

reklama
Witam sie :)

Nagadałyście o tym hula hop tak, że i mnie cos wzieło a że szwagierka ma to ustrojstwo to sobie pożyczyłam i .... kurcze korepetycji też potrzebuję!! Tak jak któraś z Was pisała - więcej się schylam niż kręcę !! Wczoraj mąż mi "chciał pokazac jak się to robi" i dopiero wyglądał jak pokraka ;P. Madzikim jak już załapiesz knifa "jak to działa" to podziel się :).

A w ogóle to za tydzień to ja już będę mieć ''rise fiber" bo w piątek jedziemy na wakacje a ja jeszcze nic nie mam przygotowane!!! Zaraz mam "naradę" bo kuzynka przyjeżdża omówić plan podróży :).

Madzikim znalazłam [video=youtube;EdJgTx0iFeE]http://www.youtube.com/watch?v=EdJgTx0iFeE[/video] ale jeszcze nie praktykowałam :)

Ostatnia edycja:
Do góry