reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agnes mogę prosić choć z dwa zdjęcia działeczki ? :-)
Domek macie murowany ?
My używamy Oilan, to tańsza wersja Oilatum, nie narzekam.
Oceanic - Oillan Emulsja Natłuszczająca do Kąpieli 500 ml. - porównaj ceny, zobacz opinie i recenzje

Roksi właśnie ostatnio tez zauwazyłam zmiany na allegro.
Tak jakoś dziwnie, inaczej :confused:
Ciesz się, że chce siedzieć na kibelku i nie chce pampka :-D

Blue u nas w końcu wyszło słonko, na razie wystarczy tego deszczu :dry:
Gratuluje pożegnania ze smokiem :tak:

Agutek to trochę ulżyło mi, że nie jestem sama.;-)

reklama
Witam:tak:
dzisiaj budzę się rano a moja córcia śpi w odwrotną stronę ze stópką pod nosem m:-D myślałam że padnę ze śmiechu:-D

Aiwyls gdyby jeszcze coś tam zrobiła:baffled: moja córa ma ksywę sikacz pokojowy:-D

blu super teraz tylko schowaj wszystkie i za żadne skarby nie pokazuj;-)

kiepsko sie czuje od rana jakaś od rana wypluta jestem:baffled: najchętniej poszłabym spać;-) ale jak tu spać przy śmigającym dwulatku:baffled: druga ciąża jest bardziej męcząca zdecydowanie:tak: z Natulą codziennie spałam po 2 godziny a teraz jakoś brakuje mi czasu na sen popołudniu:baffled:

hej,

gratulacje dla odpampkowanych i odsmokowanych:-D:tak:;-):-)

a ja melduję posłusznie, że zmykamy na dłuższy weekend do babci:tak:,
odezwę się w niedzielę wieczorem;-)

czesc :-)

blue gratulacje...tak z dnia na dzien zabralas mu i juz nie dalas czy to byl dluzszy proces? ja moge sie za takie rzeczy zabrac dopiero na urlopie, bo jak jezdzi do babci to nic nie wyjdzie, bo ona jej da.

blue gratulacje...tak z dnia na dzien zabralas mu i juz nie dalas czy to byl dluzszy proces? ja moge sie za takie rzeczy zabrac dopiero na urlopie, bo jak jezdzi do babci to nic nie wyjdzie, bo ona jej da.
W sumie to tak wyszło przez przypadek - w nocy nam się zapodział smoczek (chodzi o poprzednią noc) i Karol jakoś się z tym pogodził i zasnął. No i rano sobie pomyślałam, że można spróbować. Powiedziałam małemu, że w nocy przyszła wróżka i zabrała smoczek dla małego dzidziusia, który jest piętro wyżej. Babci się bez problemu udało go uśpić w południe bez smoczka (podobno pytał o niego, ale przypomniała mu o wróżce i przyjął to spokojnie). Wieczorem przed pójściem spać tylko stwierdził fakt, że smoczek wróżka zabrała i uśpił się bez problemu. A rano dostał prezent od wróżki - "dinozajła" z kiosku za 9 zł :-D.

reklama
no to super, ze tak gladko poszlo :-)

moja to jest wrzaskun w takich sprawach i bez krzyku to sie pewnie nie obejdzie :-D
zbieram sie od jakiegos czasu no ale niestety musze to zrobic jak mloda od babci bedzie odseparowana, bo ta by poszla do sklepu kupic smoczka gdyby mala plakala :baffled: dzis jej dala w dzien jak po nia przyjechalismy, bo plakala....:angry: niby daje na chwile, ale na nic moje tlumaczenia, ze w dzien nie ma wcale :dry:

takze super, ze babcia tak z wami wspolpracuje ;-)

Do góry