reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ruch tu dzisiaj jak na Marszałkowskiej :-p

my same w domu, bo maz cos tam z autkiem pojechal robic i nie wiem o ktorej wroci...

Ailwys pewnie sie niebawem dogadacie ;-)

reklama
my jesteśmy:tak: popadało u nas fajnie aż się rześko zrobiło:tak:
mam super płytę z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży bardzo pomagają na bóle kręgosłupa:tak: poćwiczyłam i aż się lepiej czuje ;-)

hej
czy ktoras ma do oddania cos na powera ????
pilnie potrzebuje !!!!!!

To i mi może ktoś trochę odstąpi?:baffled: Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, ale tylko bym spała. Wstaję rano i już mi się chce spać. Nie mam na nic ochoty, chyba złapałam jakiegoś doła:-(

To i mi może ktoś trochę odstąpi?:baffled: Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, ale tylko bym spała. Wstaję rano i już mi się chce spać. Nie mam na nic ochoty, chyba złapałam jakiegoś doła:-(
Ewo a może:-p:sorry2:

robię porządki w papierzyskach normalnie robota nieprzerobiona:szok: ile człowiek gromadzi makulatury:szok:

hej:-)
My juz na dzialce na stale ,troszke tu roboty mam i czasu mi brakowalo aby pisac.
Ewa ja mam to samo ,ciagle mi sie chce spac i jestem taka do d...,ale u mnie tez to nie mozliwe:no:Ja tak sobie mysle ,ze to przez dzialke ,inne zycie tu jest niz w bloku w miescie:tak:W tamtym tygodniu bylam z Jula na bilansie,ogolnie wszystko ok,ale ma strasznie sucha skore,ja uzywam kosmetykow z tej firmy niemieckiej Bubchen,pani doktor polecila kosmetyki firmy Oilatum.Co myslicie o tej firmie ,dobre sa?A najgozej sucha jest na buzi ,a Wy czym smarujecie swoje dzieciaki?Juz sama nie wiem ,co kupic ?:no:
Pozdrawiam Was i lece do lozka ;-)

W tamtym tygodniu bylam z Jula na bilansie,ogolnie wszystko ok,ale ma strasznie sucha skore,ja uzywam kosmetykow z tej firmy niemieckiej Bubchen,pani doktor polecila kosmetyki firmy Oilatum.Co myslicie o tej firmie ,dobre sa?A najgozej sucha jest na buzi ,a Wy czym smarujecie swoje dzieciaki?Juz sama nie wiem ,co kupic ?:no:

Ja polecam wszystko z Emolium, np. to Emolium emulsja do ciała od 1-go miesiąca - Apteka Słonik - produkty kosmetyki Vichy Roche-Posay Avene Cellasene , jest rewelacyjne, sama też się tym smaruję:-), bardziej opłaca się kupić 400ml.

czesc

dziewczyny to zapewne przesilenie wiosenne, ja tez w kolko zmeczona i niedospana, ciagnie mi sie to juz drugi tydzien...wczoraj poszlam spac o 21.00 a i tak rano obudzilam sie niewyspana :sorry2:

ja mam i emolium i oilatum, oba sa dla osob z sucha skora, wrazliwa...mloda ma sklonnosci do takich liszai - zrobily jej sie po mleku Bebiko i smaruje jej...sama czasami sie tez posmaruje :-p

reklama
Witam
a ja znów cierpię od dwóch dni na bezsenność wczoraj film oglądałam do 2:szok: a dzisiaj ciężko było się zwlec:baffled:

ło matko ale allegro pozmieniali:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry