reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej
power wrucil ,ale humorek jakos dalej kiepski :(((

my tez balneum uzywamy i ja tez sie w tym kapie :)
agutek a po innym mleku nie wychodza malej liszaje ???
bo u nas teakie lisaje okazaly sie uczuleniam na mleko ... i alergolog kazal odstawic wszystkie produkty melczne , wiec jestesmy na sojowych jogurtach i kozim mleku

agutek a po innym mleku nie wychodza malej liszaje ???
bo u nas teakie lisaje okazaly sie uczuleniam na mleko ... i alergolog kazal odstawic wszystkie produkty melczne , wiec jestesmy na sojowych jogurtach i kozim mleku

wczesniej byla na Nestle Junior i nie miala nic, a potem raz przeszlismy na Bebiko i sie pojawily, ale nie bylismy pewni czy to od tego...za jakis czas wiec znowu podalismy Bebiko i znowu na nogach liszaje...wiec to raczej to mleko, a jak pije Nestle Junior to nie ma.

a ja dzisiaj ide pocwiczyc po 3 miesiacach przerwy...mam nadzieje, ze juz moge :-p

Hello kobiety :-)
Wiecie jaką ja mam kondycję w skali od 0 do 10 ? Uwaga 1
Dosłownie po trzech brzuszkach miałam dość, uwierzycie :baffled:
Aż wstyd się komuś przyznać :zawstydzona/y:
Może macie jakiś mało bolesny sposób na poprawę kondycji ?

kochana u mnie z kondycja cieniutko :-p
w ramach jej poprawy zaczelam chodzic w pracy do biura na czwarte pietro na piechote zamiast uzywac windy - ledwo wlaze i zipie jak stara babcia :-D jeszcze przydaloby sie tak codziennie na rowerku pojezdzic, ale rowery u rodzicow stoja i do tego wymagaja troche naprawy :dry:

Nie chcę zapeszać, ale wygląda na to, że pożegnaliśmy się ze smoczkiem :-)

my chyba nigdy nie porzegnamy sie z dydem , do spania musi byc
ale za to od tygodnia nie nosimy w dzien pieluchy, sa wpadki jeszcze ale coraz mniej :))
moze tym razem powiemy pieluszcze papa na dobre :) ( to tak po cichu :-D)

blu super:tak: mojej ostatnio dałam smoczka żeby wyżywała się na nim przy wychodzących piątkach ale nawet nie chciała spróbować:no: a pomyśleć że do 10 miesiąca życia się w ogóle nie rozstawali:-D:-D

moja mogłaby zabrać się porządnie za nocnik tzn ubikacje bo o nocniku nie mam co marzyć a na kibelku usiądzie:tak: a najgorsze jest to że nie chce chodzić w pampersach:szok: :szok:

coś tu ruch u nas słaby dzisiaj;-)

reklama
fakt ruch u nas kiepski cos ostatnio :confused:

moja tez dydusiowa caly czas :zawstydzona/y::tak: choc juz coraz mniej sie go domaga w dzien za to do spania musi byc :sorry2: ale bez pampkowa ;-):-) cos za cos ;-):-D

Do góry