reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej
power wrucil ,ale humorek jakos dalej kiepski :(((

my tez balneum uzywamy i ja tez sie w tym kapie :)
agutek a po innym mleku nie wychodza malej liszaje ???
bo u nas teakie lisaje okazaly sie uczuleniam na mleko ... i alergolog kazal odstawic wszystkie produkty melczne , wiec jestesmy na sojowych jogurtach i kozim mleku

agutek a po innym mleku nie wychodza malej liszaje ???
bo u nas teakie lisaje okazaly sie uczuleniam na mleko ... i alergolog kazal odstawic wszystkie produkty melczne , wiec jestesmy na sojowych jogurtach i kozim mleku

wczesniej byla na Nestle Junior i nie miala nic, a potem raz przeszlismy na Bebiko i sie pojawily, ale nie bylismy pewni czy to od tego...za jakis czas wiec znowu podalismy Bebiko i znowu na nogach liszaje...wiec to raczej to mleko, a jak pije Nestle Junior to nie ma.

a ja dzisiaj ide pocwiczyc po 3 miesiacach przerwy...mam nadzieje, ze juz moge :-p

Hello kobiety :-)
Wiecie jaką ja mam kondycję w skali od 0 do 10 ? Uwaga 1
Dosłownie po trzech brzuszkach miałam dość, uwierzycie :baffled:
Aż wstyd się komuś przyznać :zawstydzona/y:
Może macie jakiś mało bolesny sposób na poprawę kondycji ?

kochana u mnie z kondycja cieniutko :-p
w ramach jej poprawy zaczelam chodzic w pracy do biura na czwarte pietro na piechote zamiast uzywac windy - ledwo wlaze i zipie jak stara babcia :-D jeszcze przydaloby sie tak codziennie na rowerku pojezdzic, ale rowery u rodzicow stoja i do tego wymagaja troche naprawy :dry:

Nie chcę zapeszać, ale wygląda na to, że pożegnaliśmy się ze smoczkiem :-)

my chyba nigdy nie porzegnamy sie z dydem , do spania musi byc
ale za to od tygodnia nie nosimy w dzien pieluchy, sa wpadki jeszcze ale coraz mniej :))
moze tym razem powiemy pieluszcze papa na dobre :) ( to tak po cichu :-D)

blu super:tak: mojej ostatnio dałam smoczka żeby wyżywała się na nim przy wychodzących piątkach ale nawet nie chciała spróbować:no: a pomyśleć że do 10 miesiąca życia się w ogóle nie rozstawali:-D:-D

moja mogłaby zabrać się porządnie za nocnik tzn ubikacje bo o nocniku nie mam co marzyć a na kibelku usiądzie:tak: a najgorsze jest to że nie chce chodzić w pampersach:szok: :szok:

coś tu ruch u nas słaby dzisiaj;-)

reklama
fakt ruch u nas kiepski cos ostatnio :confused:

moja tez dydusiowa caly czas :zawstydzona/y::tak: choc juz coraz mniej sie go domaga w dzien za to do spania musi byc :sorry2: ale bez pampkowa ;-):-) cos za cos ;-):-D

Do góry