reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moze moja tez mnie zaskoczy ;-) :-D do tej pory jak jej nie chcialam dac to byl wrzask :-D
ale niedlugo bede miala duzo wolnego ;-)

moj tez placze jak smoka na noc nei dostanei ,ale wczesneij musialam go zajmowac zeby po spaniu mu zabrac , a teraz sam oddaje
wiec moze niedlugo przyjdzie czas ,ze sam smoka wywali
narazie nei nalegam
nie przeszkadza mi jak dynda tylko do spania

teraz sie chwale
kupilismy furke :-):-):-):-):-):-):-):-)

Sandi a co ty taka malomowna jestes co? :-p
miloku gratuluje autka, jakie kupiliscie? :-) u nas jest rytual prowadzony juz od bardzo dawna, ze po spaniu przynosze koszyczek i sama do niego wrzuca smoka. Czasami ma gorsze dni, ze troszke marudzi przy tym ale wie, ze jak policze do trzech do smoczek musi wyladowac w koszyku bo inaczej sama zabiore i na haslo trzy zawsze wrzuca :-D

kaskada, elahar, kasia580, ewa0381 gdzie was wcielo? :-)

Hej!

widzę, że o mnie nikt nie pamięta:-p

milokujaką?:-) dobrze Wam tam, nie?;-)

gratulki dla Karolka i Tristanka:-)

aiwylsobiecuję, że ja się wkrótce pochwalę zdjęciami z działeczki:tak:

dziewczyny jestem na bieżąco ale nie mam siły:dry::confused:

Hej!:tak:
Mnie to wcięło ostatnio bo mam egzaminy i do końca czerwca mam przechlapane.
W pracy zaglądam do Was bo mnie wiele spraw ciekawi np. postępów dzieciaczków, zwłaszcza z rozstaniem ze smokiem (widzę że niektórym to się już udało :tak:)
Moja na razie jeszcze do usypiania minia potrzebuje. :baffled:
2 tygodnie temu dostała uczulenia od rajstop i tak się drapała że zdarła skórę do krwi. A rajstopy założyłam jej prosto ze sklepu bez prania. Już tak nie robię i uczulenie powoli zniknęło.
Obiecuję częściej zaglądać.

reklama
madzikm pamietamy pamietamy ;-)
elahar ojej to co to bylo z tymi rajstopami? szok, ze tak uczulily, ja nigdy nie piore nowo kupionych :szok:

Do góry