reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

oczywiscie choroby jak sie pojawiaja to w weekend nie blue? :dry:
wiecie, ze ja nigdy nie mialam jeczmienia? ale z tego co pamietam to wiele osob po prostu przeczekiwalo az samo zejdzie, ale ja to sie niestety nie znam :eek: za to dowiedzialam sie w szpitalu, ze mam gronkowca w gardle :baffled:

caly dzien czuje sie jakby byla dzisiaj niedziela - jak dobrze, ze nie jest :-p

reklama
Hej :-)

Karol ma jęczmień na powiece. Nie wiecie czasem co się z tym robi?
też słyszałam o potarciu złotem a konkretnie złotą obrączką:tak: blu nic nie boli i nie zaszkodzi zrób to na śnie;-)

dzisiaj godzinę posiedziałam na leżaczku poplotkowałam z mamą słoneczko było średnie a spiekło mi dekoldzik i ręce na raczka:szok: jutro muszę jakiś duży filtr zarzucić:tak:

Szczerze mówiąc ja nawet nie myślałam, żeby iść z tym do lekarza :baffled:. Zobaczymy jak będzie jutro. W sumie mały nie narzeka na ból... Poza tym coś się chyba z tego sączy, bo taka zaschnięta wydzielina była na rzęsach (wg tekstu Aiwyls to dobry znak) . Mam nadzieję, że samo zejdzie. Dzięki za wszelkie informacje, dziewczyny :tak:

Byliśmy dzisiaj w Tesco (tzn ja sama byłam z Karolem) i kupiliśmy taczkę :-). A poza tym dla Karolka 2 pary krótkich spodenek i 2 koszulki bez rękawów, a dla mnie 2 bluzeczki.

hej!

bluemój brat miał często jęczmień w dzieciństwie i mam przecierała obrączką:tak: jak nic nie robiła to rosło tak, że oko zasłaniało. Maści na to są na receptę.
fajne zakupy:-)

agutekto u Ciebie już porządek a my wstawaliśmy:zawstydzona/y:
mi ze sprzątaniem domu schodzi około 4 h:confused: dlatego ne lubię sobót do południa:dry:

roksiZosia zawsze do nas przychodzi, polubiliśmy to już, wysypiamy się;-)
ponoć jest jakiś program oduczenia tego dziecka i trwa około 7 dni, znaczy się nie śpisz tylko odnosisz dziecko:sorry2: szczęścia zdrowia tym, którzy się zdecydują:sorry2:

jakaś sentymentalna się zrobiłam i to zaakceptowałam, pomalowane ściany, bohomazy na kominku najchętniej oprawiłabym w ramkę:rolleyes2:

ciekawe jak się tam wybyczy nad morzem wiadomo kto;-) pogoda ma się popsuć:sorry2:

madzikm tylko mnie dokuczają bóle w dole kręgosłupa i miednicy:baffled: chciałabym się wyspać porządnie;-) młoda wierci się i kopie strasznie:szok: a ja też co raz większa jestem:sorry2:

blu nie wiem :szok: a tam przecieraj przecież nic się nie stanie;-)

Agutek jak to gronkowca ? :szok:
Jak go wykryli, były jakieś podejrzenia, coś ich skierowało na ten tor ?
Tak, choróbska przeważnie wyskakują na weekend, nie raz tak miałam

Blue jak się sączy, to podobno już nie boli :-)
My też zakupiliśmy taczki, szkoda, że pękły, na szczęście tatko pokleił.
Czy białe, nie wiem, ale próbować warto ;-) też szlachetny metal :tak: pierścionkiem też możesz, tylko cienkim pewnie nie będzie wygodnie.

Madzik ja tam już wolę, jak mała przychodzi do nas i śpi z nami, czasem sami ją bierzemy do siebie, bo płacze, jakby ja obdzierali ze skóry.
Dziękuję za taki program, sąsiedzi policje by prędzej nasłali ;-)

Dziewczyny jak usypiacie dzieci ?
ja musze przy swojej czasem i z godzinę spędzić, żeby siksa zasnęła, nieraz film mi sie skończy a ona nadal nie śpi :dry:
Coś mi klawiatura nawala :no:

hello

ciekawe co to za wlasciwosci ma to zloto, ze dziala na jeczmien :confused:

madzikm wiesz metraz ty masz spory, poza tym ty podlogi na kolanach myjesz ;-):-D
roksi no tak ty grubasie :-p:cool2:
Ailwys gronkowca ma ponoć jakieś 60-70% spoleczenstwa i wiekszosc wcale o tym nie wie dopoki nie zrobi sobie badan, jedni w oku, drudzy w nosie, trzeci w gardle...najczesciej jest to taka niezjadliwa forma, ktora sobie u nas zyje i nic wielkiego nie robi, ale czasem u niektorych sie uaktywnia i przeszkadza. U mnie nic sie nie dzieje na razie i gdyby nie to, ze mi zrobili takie badanie to bym w zyciu o tym nie wiedziala. Lekarz tlumaczyl, ze mam sie nie przejmowac bo pewnie on tez gdzies ma i zdecydowana wiekszosc spoleczenstwa, tylko przy ostrych infekcjach gardla mam o tym wspominac, bo czasami warto wtedy zastosowac inne leki :happy2:

U nas dzisiaj znowu pochmurno i deszczowo. Pewnie caly dzien w domu :baffled:

Witam:tak:
Agutku pogadamy w okolicach września - października będę się toczyć jak kulka:szok::szok:

u nas słoneczko świeci ale popołudniu zapowiadają burze:baffled: jedziemy do dziadków młoda ma naszykowaną piaskownice:tak:

reklama
Dzień Doberek :-)

Agutek jak ja bym swojemu wspomniała o takim badaniu, to pewnie by mnie wyśmiał, a choruje bardzo często ostatnimi czasy.
Tez się zastanawiałam co jest w łocie, hmmm...

Wiecie, że mi czasem jak zaczyna swędzieć powieka i czerwienieje, to opd razu pocieram obrączką i smaruje swoją śliną, do pół godziny wszystko przechodzi.
Nie wiem dlaczego, ale jak działa, to po co szukac innych sposobów ? :-p
Maści i kropli dość się naużywam w swoim życiu, bo mam wrazliwe na każdy pyłek, słońce itd.

U nas piękna pogoda, ciekawe jak długo, w niedziele mogłoby byc ładnie, a jutro niech sobie popada ;-)

Do góry