reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć dziewczyny :)

kaskada zdrówka dla dzieciaków. Wiadomo co to z tym okiem było?

Z maskotek to moja najczęściej sięga po myszkę, na którą woła "pipi". Najlepsze jest to, że przyniosła ją kiedyś od babci, a to taka stara już maskotka. Ale najfajniejsza, a wszystkie nowe leżą i się kurzą :laugh2:

My dziś w planach cały dzień na działce. Tylko jak na złość coś się niebo zachmurzyło. Ale ma być niby ciepło, oby.

reklama
dzień dobry

kaskada, odpukać kolejna noc ok;-),
a co z Michałkiem po odstawieniu antybiotyku? dostał inny?

agutek chyba nie ma nigdzie dzisiaj padać, tylko możesię chmurzyc, więc pewnie wypad działkowy wam się uda;-)

Witam:tak:
zastanawiałam się nad długim weekendem na pewno jeden dzień spędzę u rodziców:tak: drugi jedziemy do Zamku w Mosznej a trzeci myślałam o zoo w Chorzowie:tak: była któraś z was w tym zoo:confused: bo ja kiedyś byłam ale miałam chyba z 6 lat i nic nie pamiętam:baffled: wiem ze warszawskie jest super ale nie chce tracić tyle godzin na dojazd:no: może w wakacje odwiedzimy:tak:

tu jest link do zamku Debiutantko chyba nie masz daleko Witamy na stronie CTN Moszna - Zamek byłam tam kiedyś ale rododendrony nie kwitły a teraz w okolicach maja rozkwitają i jest ich tam bardzo dużo:tak: :tak:

my dzisiaj idziemy odebrać moje wyniki badań a w czwartek śmigam do ginekologa;-)

Kaskada zdrówka dla twoich chłopaków:tak:

Dzień dobry :-)

Roksi, słyszałam o tym zamku, znajomi tam byli na rowerach. Chętnie bym obejrzała, ale od nas to dość daleko. O ZOO też myślałam (krakowskim :-)), ale obawiam się że będą straszne tłumy w długi weekend.

byłam po badania na hiv, hbs, wr i wszystko ok:tak: tylko jeden myk jestem strasznie słaba dzisiaj:szok: kręci mi się w głowie:baffled: maskara z Natalką jedyny dzień kiedy źle sie czułam to badanie z glukozą do picia:baffled: a w tej ciąży wszystko jest innaczej:szok: w czwartek idę do lekarza zobaczymy co powie:tak:

blu zamek jest super i ma piękny ogród:tak:

Witam, na dzień dobry chwalę się:-D miałam dziś usg i dzidzia na 80% jest dziewczynką:happy::happy::happy::happy::happy: a tak jakoś nastawialiśmy się na chłopca:eek: ciężko było zobaczyć, bo się strasznie wierciła:tak: myślałam,że zemdleje na tej kozetce, badanie trwało prawie 40 min:szok: a po L4 idę 11 maja, więc już całkiem niedaleko:-)
Roksi ja właśnie dostałam skierowanie na glukozę i na samą myśl robi mi się niedobrze, bo ja w ogóle nie słodzę niczego:baffled:
Legginsy też sobie kupiłam, ale na razie nie mam do nich odpowiednich butów:eek: i tunika też tylko jedna:laugh2:
Kaskada zdrówka dla chłopaków, mam nadzieję, że już lepiej

Sie ma babeczki:-)

praca - dom - komputer:-D nudy na pudy;-)

jam zła na długi weekend, mam studia w sobotę, w niedzielę nie oyla sie jechać do Kraka bo sklepy zamknięte:-p

Kaskada zdrówka dla chłopaków!!!!
Z maskotek to moja najczęściej sięga po myszkę, na którą woła "pipi". Najlepsze jest to, że przyniosła ją kiedyś od babci, a to taka stara już maskotka. Ale najfajniejsza, a wszystkie nowe leżą i się kurzą :laugh2:
Laura też na myszki mówi"pipi":-):tak:
Zawsze zasypiała z lalą Zuzią ("dziudzia") ale na zajączka dostała drugą lalę (nazwała ją "lala Ania") i teraz da im mleczka ze swojej butelki albo z takiej zabawkowej po czym kładzie je do swojego łóżeczka a sama pakuje sie do mojego:eek:
Roksi spokojnie, wszystko będzie ok:tak:
Soppana gratuluje córuni!!!

reklama
soppana super:tak::-) ciekawe co będzie u mnie:confused: nie wiem czy teraz będę miała usg:no:
ale mnie głowa boli czuje się fatalnie:errr::errr::errr: pogoda super a moje dziecko było tylko godzinkę na spacerze:baffled:

madzikm beeee studia w sobotę:baffled: taki podzielony ten weekend masz:baffled:

Do góry