reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

agutek powiedzieli, że nie wiedzą z czego opuchlizna. Oko ok. Wydaje mi się, że coś go musiało ugryźć w nocy. Na policzku obok też jest ślad po ugryzieniu. Może to to samo.

Ewelina no to trzymam kciuki za kolejne noce:). Antybiotyk odstawiony. Na razie nic nie mamy w zamian bo musi zupełnie minąć reakcja alergiczna. Jutro idziemy na kontrole. Zobaczymy co dalej.

Wiecie co.. Michał jest mega-marudny.( może to zęby jeszcze na dokładkę, Wojtek zębow jakoś strasznie nie przeżywał więc nie mam porówniania )Nie pomaga noszenie na rękach,tulenie, lulanie w wózeczku, zabawianie. Troche smoczek. Za to rewelacyjne efekty dają... TEletubisie.

Ja nie wiem jak ja Wojtka byłam w stanie wychowywać bez smoczka i Teletubisiów i bez butelki. Teraz sobie życia bez smoczka i Teletubisiów życia nie wyobrażam.

reklama
Cały dzień na dworze od 9.15 do 19.00 :-D Młoda opalona. Nalatała się a i tak ciągle ma mnóstwo energii by nie spać tylko buszować po kąpieli :sorry: Dostała od dziadków piaskownicę i zjeżdżalnie, my kupiliśmy w Biedronce taczkę z kompletem do piaskownicy i było istne szaleństwo :-)

soppana mam nadzieję, że faktycznie córcia się urodzi, super!:-)

hejka!

kaskadadobrze, że masz pomysł na Michałka:sorry2:

soppanaparka - fajowo:-)

agutekZosia też uwielbia taczki:-D z tego co wiem to babcia przepłaciła bo dała 49 zł, ponoć tańsze w Biedronce?
Zosia nie jest taką kaskaderką;-) kąpiemy się przed 19 a zaraz po bajce lulu:tak: szybkie i samodzielne, z tym, że mała wędrówka w nocy do nas:confused:

Dzień dobry
ja już kobieta pracująca, zastanawiam się tylko czy warto, ale mniejsza z tym...:baffled:

madzikm w Biedronce cały zestaw za 29,99zł :happy: Do tego w Netto też były piaskownice i zjeżdżalnie.

Witam:tak:
wysłałam męża z misją do biedronki;-) ale u nas jest ich kilka ale mamy podejrzenie że w jednej mogą być zabawki:tak:
jedziemy z młodą na zakupy;-) w jedną stronę m nas podwiezie a z powrotem będzie atrakcja bo pojedziemy tramwajem przez pół Częstochowy:tak:

aha zapomniałam powiedzieć że wczoraj nie byłam w pracy:sorry: w czwartek popołudniu wpadnę pokazać dziewczynie jak zrobić sprawozdanie;-)

Pietrek chory:angry:,
nie spałam przez pół nocy, bo musiałam go trzymać na kolankach, bo inaczej wył, jak obdzierany ze skóry:szok::wściekła/y:
po południu idziemy do lekarza, niech cos zaradzi, bo mielismy w planach weekend u babci:-(, mam też mszę za tatę:-(, a zostaniemy w domu:-:)-:)-(

kaskada, teletubisie doprowadziły mnie do łez, mój już nie uznaje telewizji :confused2:
Ewela, co Piotrusiowi jest? Mój dziś w nocy też się obudził o 2 i nie mógł spać do 4 ale u niego to katar mu przeszkadza:-(
blue, piaskownica jest fajna, mamy u jednych i drugich dziadków; jak dasz radę to inwestuj w drewnianą bo stabilna jest a jak plastikowa to tylko smoby (my mamy motylka) inne się gną :crazy:

reklama
Do góry