reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć :-)

Ale piękny weekend był... Cały czas byliśmy w terenie. Wczoraj po południu byliśmy u babci męża na wsi - Karol się wyszalał, wszedł nawet do budy psa :laugh2:. A rano w piaskownicy jak mu dałam herbatkę, to oznajmił że pije piwo :baffled:.

Miloku, u nas tak samo - wszystko sam i co chwilę awantura :szok:

Roksi, uważaj na siebie

reklama
roksi ty nie szalej tak kobitko , najwazniejsz ,ze mala byla w polblizy zeby pomoc
ja jak w ciazy zemdlalam przed domem to tristan zaczal plakac w samochodzie bo mu nagle mama z powierzchni zniknela a on biedny pasami przypiety
ale puzniej jak tylko zle cos sie czulam to tristan nie odstepowal mnie na krok i caly czas mnie glaskal i calowal , przestraszyl sie chlopak
roski to pewnie prze te wczorajsze prasowanie , narobilas sie i teraz masz babo placek:-D

u nas bunt trwa juz od rana :angry::angry::angry::angry:

ewela to tak po cichu trzymam kciuki , zeby tak zostalo :tak:
milego dnia

roksi musicie mieć strasznie dużo ciuchów jak 8 pralek czeka na prasowanie a wy nadal macie w czym chodzić :-D

dzisiaj młoda u babci, ciocia z zagranicy przyjechała i się razem bawią, a ja urzęduję w domu...czekam na hydraulika i może facet z roletami przyjedzie...ale coś nie dzwoni, a mówił, że może nawet w zeszły piątek już by się udało :dry:

byłam też dzisiaj na badaniach, ciekawe jaki wynik :eek:

roksi musicie mieć strasznie dużo ciuchów jak 8 pralek czeka na prasowanie a wy nadal macie w czym chodzić

byłam też dzisiaj na badaniach, ciekawe jaki wynik :eek:
- trzymam kciuki
to samo miałam napisać:-D ja po 3-4 pralkach już bym nie miała w czym chodzić, zwłaszcza teraz kiedy spodni ciążowych 3 pary na krzyż:eek:
a ja jestem zboczona tylko w połowie, bo muszę mieć wyprasowaną pościel i ręczniki:zawstydzona/y:
Ignaś się budzi w nocy jak ma za sobą emocjonujący dzień, czasem są to drobne sprawy np bał się kiedyś kosiarki i potem mu się śniło:szok: pomaga jak się go pyta jak minął dzień, co robił, co widział i jak się "wygada" to jest lepiej:-)

Miloku własnie wczoraj jakoś się nie zebrałam do prasowania:baffled: teraz prasuje i końca nie widać:baffled:

Agutku tygodniowo wychodzą mi 3,4 pralki:baffled: ciemne, kolory, białe czasami jakaś pościel, koc czy kurtka lub płaszcz:tak: ale teraz niezłe tyły sobie zrobiłam w prasowaniu:szok:
a wyniki musi być książkowy innej być nie może;-)

soppana ja jeszcze chodzę w swoich spodniach ale lubię bardzo leginsy i chyba jak się uda to tylko jakieś na lato kupię ciążowe a tak to śmigać będę w leginsach:tak: mam jedne spodnie które mają roz 40 i mam do nich pasek bo by mi z tyłka zjechały ale się rozciągają więc na końcówkę będą;-) a jak mi na wrzesień i październik zabraknie to porzyczę od kolezanki która rodzi 1 wrzesnia:tak::tak:

dzień dobry
padam po bieganiu porannym po piaskownicach :confused2: a jeszcze tura popołudniowa przede mną ale moja szkuda śpi chociaż

Agutek, mam podobną teorię a pro po prasowania a pościel tez mamy z kory :tak:

roksi, nie mdlej nam proszę

reklama
do mnie dziś przyjeżdża mama wiec pójdzie z małą na spacer:tak:
uśpiłam mlodą o 13 i wykradłam jej misia do prania bo już taki brudny że wstyd:zawstydzona/y: oczywiście po godzinie się obudziła i szukała swojego kompana:baffled: jutro drugi idzie się prać:sorry:
Fredzik powiem Ci że sama jestem zaskoczona jednak to prawda każda następna ciąza jest inna niż pierwsza:baffled:

Do góry