reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej dziewczyny:-)
Co za pogoda ,wiatr,snieg,gdzie ta wiosna?
Moja Julka po tej chorobie zrobila sie okropna:tak::-(Wszystko robi tak jak ona chce i tylko sama i sama tak caly dzien brrrr:szok:Apetyt tez jej wrocil ,a co dziwne w dzien wola i pije mleko.Zawsze pila wieczorem i rano.Nadrabia zaleglosci .

reklama
Agnes - fajnie ,ze sie odezwalas:happy: i ,ze z corcia juz lepiej :tak:a moja tez ostatnio w ciagu dnia wola o mleko :szok: ale dobrze jak chce to niech pije :-)

Madzik - ??

madzikm ja też się cieszę , że Was tu mam:))

roksi : się uśmiałam z tej opowieści:)
U nas z nocnikiem też klapa. Najpierw nie chciał siadać a teraz siada ale kupy za skarby świata do nocnika zrobic nie chce. WOjtek sam z siebie w kącie nie usiedzi:(

Witam sie wieczorem

Wpadłam na chwilę bo chciałam się podzielić moim "znaleziskiem". Mam niepotrzebna meblościankę po Babci i szkoda mi jej dać na przemiał bo jest niezniszczona choc "de mode" ;) wiec szukalam kogos kto by chcial ją sobie wziać. Kuzynka mi powiedziala, ze słyszala w TV o jakiejs stronie gdzie ludzie oddaja za darmo niepotrzebne przedmioty i tak pogooglowalam i znalazłam coś takiego: Gratyzchaty.pl - Oddam za darmo : ## STRONA GŁÓWNA ##. O ile dobrze kojarzę któraś z Was kiedys wspominała, ze nie wie co robic z rzeczami po dzieciach (albo mi się cos pomieszało ) ale tak czy owak może Was zainteresuje ta stronka zarówno jako dających jak i biorących. Tak sobie poprzeglądałam czego tam sie ludzie pozbywają i nawet uzywane maszynki do golenia oferują i co ciekawe znajdują na nie chętnych !!

hej,

JMM, ja jeszcze po Housie miałam ochotę na Szakala:-D, ale M wstaje o 5-tej, więc wyłączyłam TV i poszlismy spać,
poza tym miałam zaległości spaniowe po ostatniej nocy, kiedy mały wstawał co 2h:crazy:,

dzis wstalismy, a za oknem biało:baffled:, zimno:angry: i w ogóle ta wiosna trochę pogrywa sobie:no:

hej
u nas dzisiaj przeblyski wiosny :)
tristan juz lepiej sie czuje wrucila mu energia i zaczyna wariowac ,ale za to malenstwo chyba gorzej , pokasluje dosc mocno
pewnie od kataru , ale martwi mnie to
ide do lakarza nich cos da
chociaz pamietam ,ze z tristanem nigdy nei dostalam nic innego niz calpol , bo jak na pluckach i oskrzalach czysto to tylko calpol daja
mam z polski lek na kaszel ,ale jest on dla dzieci od 6 miesiaca i zastanawiam sie czy sama mu jego nie dac
mniejsza dawdke oczywiscie
mnie dalej gardlo boli
acha tristan jest wlasnei na bilansie dwulatka :))
tatus ma wolne wiec z nim pojechal
milego dnia

reklama
Do góry