reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam:-)
Julka juz o niebo lepiej ,zaczela jesc troszke ,sama juz pije .Dzisiaj idziemy na maly spacerek pierwszy raz od czasu choroby.Tylko jakas nerwowa po tej chorobie sie zrobila,wszystko jest na NIE.
Dziewczyny bylyscie juz na bilansie dwulatka?
Pozdrawiam ,milego dnia zycze:-)

reklama
dzień dobry

a Piotrek wstał dziś z katarem i gorączką:-(, a wczoraj byłam na kontroli i było ok:szok:, mały wesoły, rozbawił całą przychodnię:tak:, a dziś klops:baffled:, płacz, smarki do pasa, katastrofa:no:

mój smecte tez lubi, ale te zwykłą, smakowej nie przełknie, tak samo orsalitu nie chce:no:

oczywiście ze spaceru nici, bo choroba i słońce gdzieś się zapodziało, a miało być:crazy:, tak bynajmniej zapowiadali:baffled:

a u nas słońe i bezchmurne niebo
ewelina zdrówka dla Piotrusia.

agnes , roksi, dobrze, że małe lepiej.

My na bilans idziemy w maju. Tak nam lekarka kazała.

A ja dojrzewam ( już drugi rok niestety) do kupienia Nikona d40. I chyba w końcu kupie. Oczywiście przez to, że euro podskoczyło to podrożał, cholercia.

ewelina zdroweczka dla piotrusia
roksi , agnes super ze wasze dziewczynki juz lepiej
kaskada kupuj kupuij popykasz fotki i zdasz relacje :)

a my wrucilismy z malpiego gaju
poganialam az sie spocilam , a mlody dalej wiec zmienilam sie z siora bo bym padla hehe teraz tristano spi :)

kaskada może poczekaj troszke, bo euro ma tendencję znizkową, tyle czekałaś to może jeszcze ciut wytrzymasz:confused:;-)

a Piotrusiowi po drzemce troszke lepiej, jest przynajmniej weselszy:sorry2:, zastanawiam sie czy dzwonic polekarza:confused:

Ewelina zdrówka dla Piotrusia:)
Ja do lekarza ide dopiero jak gorączka trwa 2-3 dni albo jak jest kaszel. A tak to działam sama,ostatnio pomogły inhalacje z olbasa.
Ignaś dziś spadł do tyłu,bo wspinał sie na ogrodzenie i mówił mi przez tel ze zrobił bam i boli diupka:-D

Soppana ja straszny tchórz jestem:zawstydzona/y:, jak Piotrek jest chory to mnie z nerwów sciska w żołądku:-(, poza tym mam przychodnię dosłownie za płotem i to kusi, bo zawsze lepiej sprawdzić:sorry2:

i dziękujemy bardzo za zyczenia zdrówka:tak:

zaserwowalismy sobie z M smazony ser z żórawiną z lampką winka na kolację, tak dla odprężenia;-),

Ewela, słonko było u nas cały dzień :-p byliśmy na spacerku i dalej bawiłam się z tortem :tak:ale warto było, dziś oceniam efekty wizualne, smakowe jutro:happy:
Zdrówka dla choruszków naszych !
kaskada, Ewelina dobrze mówi, cierpliwość czasem popłaca ;-) więc wytrzymaj jeszcze troszkę skoro już dwa lata dajesz radę :-)

a my jutro rano świętujemy :happy:
soppana, bidna dupka Ignasia :-(ale podchodzi tak jak mój, bammm i tyle

Agnes, nam też powiedzieli żeby na bilans koło maja się przywlec :tak:

reklama
Ewelina, ja to odwrotnie,jestem raczej spokojna:)
Fredzik troche płakał,ale potem juz sie śmiał i dalej próbował :)
Zrob fote tortu,bo ja nie mam weny na dekoracje a na srode musze zrobic,do tego cos do żłobka...wymyśliłam babeczki ładnie ozdobione. Do tego owoce,jakies pianki. Moze byc?

Do góry