reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej dziewczyny.
Dlugo nie pisalam ,ale jakos weny mi brakowalo.Julka ma wirusa ,byly wymioty ,wysoka temperatura ,teraz jest tylko biegunka.Nie chciala pic i to bylo najgorsze ,teraz juz jest lepiej.Zostala biegunka ale lekarz mowi ,ze to dobrze bo musi pozbyc sie tego wirusa z organizmu.Ogolnie ma slaby apetyt i jest strasznie nerwowa .Mam nadzieje ,ze nie dlugo bedzie lepiej,bo jak dziecko chore to jakos tak zyc sie nie chce.Musi byc dobrze!Pozdrawiam:-)

reklama
Agnes, zdrówka dla Julki:tak:, mój niestety też ma biegunke ilekko podziebiony jest, jutro pójde na kontroledo lekarza

Roksi, a przypomnij nam , czy Natalka juz przerabiała cięzkie ząbkowanie, czy tylko 5 tak dają się jej we znaki:confused:, bo u nas zawsze był spokój przy ząbkach, tylko ostatnio nie chce myc zabków i sie zastanawiam, czy to nie 5 własnie:sorry2:

Miloku, tez polecam furarginum:tak:, przerabiałam ten temat:-(

Roksi, a przypomnij nam , czy Natalka juz przerabiała cięzkie ząbkowanie, czy tylko 5 tak dają się jej we znaki:confused:, bo u nas zawsze był spokój przy ząbkach, tylko ostatnio nie chce myc zabków i sie zastanawiam, czy to nie 5 własnie:sorry2:
Ewelina moja gorączkowała już przy ząbkach szczególnie jak szły jej 3 na raz 1,1 i 2 na górze:baffled: ale żeby wymioty i biegunka to nie:no: w sumie nie moge powiedzieć że zęby przeszły bez objawowo:no: namęczyła się trochę:baffled:

Agnes dużo zdrówka dla małej:tak:
u nas górne piątki przebiły się w zeszłym tygodniu, udało mi się zobaczyć jak łaskotałam Ignasia:-) są strasznie duże:szok: i dziąsła dalej opuchnięte. Miał gorączkę i biegunkę, mówił, że boli "bdziusiu" , nie dał posmarować żelem, ale dawałam na szczoteczkę do zębów i wtedy smarowałam

Miloku, ale piątki to już ostatnie mleczaki :-)
powaznei ???
ja nie wiedzialam :szok:
to dlatego mamy spokoj hehhehe

milkou na pęcherz pomaga furagnium u na sjest to na receptę ale spytaj się czy jest dostępne u Was naprawdę działa ekstra sama mam często problemy z pęcherzem:baffled:
wiem wlasnie kiedys tez juz go bralam ,ale niestety skonczyl mis ie a tutaj nei ma
ale ide do lekarza i niech mi cos daje bo wysiade

Hej dziewczyny.
Dlugo nie pisalam ,ale jakos weny mi brakowalo.Julka ma wirusa ,byly wymioty ,wysoka temperatura ,teraz jest tylko biegunka.Nie chciala pic i to bylo najgorsze ,teraz juz jest lepiej.Zostala biegunka ale lekarz mowi ,ze to dobrze bo musi pozbyc sie tego wirusa z organizmu.Ogolnie ma slaby apetyt i jest strasznie nerwowa .Mam nadzieje ,ze nie dlugo bedzie lepiej,bo jak dziecko chore to jakos tak zyc sie nie chce.Musi byc dobrze!Pozdrawiam:-)

zdroweczka dla julki

hej!

jak dobrze, że u nasz wszystkie zębole bezobjawowo wychodzą:tak:ale 5 jeszcze nie ma:sorry2:

agnesto się ochoruje Julcia biedna:-(

Dziewczyny niektóre z Was często w IKEA bywają, co sądzicie o meblach LEKSVIK? na mnie nie robią wrażenia jakościowo ale mi się podobają. JEszcze Hensvik w chodzi w gę...
Z tych drogich co Wam kiedyś pokazywałam szybko się wyleczyłam:-p

a nam znowu pooka zaginęła:-(, bidulka pewnie zapracowana:-(,
widziałam jej suwaczek (bo czytałam wiadomość na wątku usypianie) i Miki ma dziś urodziny:-),
ciekawe, czy pooka zajrzy do nas:confused:

reklama
Oj biedne ząbkujące i chorujące Marcowiątka... Ale to juz niedługo :tak:.

hej!

Dziewczyny niektóre z Was często w IKEA bywają, co sądzicie o meblach LEKSVIK? na mnie nie robią wrażenia jakościowo ale mi się podobają. JEszcze Hensvik w chodzi w gę...
Z tych drogich co Wam kiedyś pokazywałam szybko się wyleczyłam:-p

Teściowa :-), ja mam parę mebli z Leksvik (łóżko dla M, półkę, przewijak, który jest juz nie-przewijakiem, skrzynię, szafę) i nie narzekam. Nie są one moze jakoś specjalnie trwałe bo to sosna a nie dąb czy heban :-D a sosna jest dość miękka ale póki co nic sie z nimi nie dzieje. Wykonane są dość porządnie w porównaniu do wielu niedrogich mebli, gdzie przy bliższym przyjrzeniu widać rózne niedoróbki. No i są drewniane a ja jakos wolę drewno niż "drewnopodobne". Tak, że ja polecam :tak:.

A Pooka faktycznie dawno się już nie pokazywała... pewnie zapracowania bidula.

Ostatnia edycja:
Do góry