reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!

soppanaa czemu mężczyzn wywiozłas?;-)

U nas się chodzi na pole, jak ktoś mówi na dwór to zgrywa panicza:-p:-D

My się flajdaczymy drugi dzień z rzędu bo m po 19 wraca, niedawno wróciłyśmy:sorry2:

reklama
Witam,:-)
wczoraj napisałam posta a jak już chciałam go wysłać padł mi internet :wściekła/y: (mam neta na kablu, ale siedze właśnie w kuchni i łapie za darmo jakiegoś bezprzewodowego :-p

Fajne te regionalne powiedzonka:) ja tu w bydgoszczy nie moge pojąć tego odmienianego na wszystkie sposoby Ja/Jo albo niektórzy mówią ze czekają za czymś lub za kimś np pani też czeka za lekarzem- tekst w przychodni:) prawda Ewelina? :)

:tak::tak::tak::tak:

ale ja prawie stąd, więc mnie to nie dziwi:-D

i wychodzę na dwór (na świeże powietrze), albo na miasto (chodzi o centrum):-D

no i bylismy w kinie na kochaj i tańcz:szok:;-), fajny film, a ja głupia myslałam tylko o tym, czy Piotrus teskni za mną:zawstydzona/y:, a miałam pomysleć o pracy:szok::-:)zawstydzona/y:

Witam:tak:
moja wczoraj wieczorem miała 39 stopni:szok: czadu dają jej piątki:baffled: dziś wstała bez gorączki ale marudzi i pokazuje na ząbki:baffled: popłakuje i mówi ałłłłł :baffled: od rana puszcza śmierdzące bąki i mówi kupka:baffled:

hej dziewczyny
oj te zabki daje tym naszym maluchom popalic
u nas narazie zastuj ale 5 juz mamy duze , ale pamietam ze tez tak sie meczyl przy nich i szly 3 na raz

u na sdzisiaj pogoda kiepskawa

a i jeszcze przeziebilam sobie nerki ,zaniedbujac zapalenie pecherza i teraz tak boli ,ze mam problemy ze wstawaniem z wyrka
ide dzisiaj do lekarza bo dadza mi cos innego niz paracetamol...

reklama
milkou na pęcherz pomaga furagnium u na sjest to na receptę ale spytaj się czy jest dostępne u Was naprawdę działa ekstra sama mam często problemy z pęcherzem:baffled:

Do góry