reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
Witam,:-)
wczoraj napisałam posta a jak już chciałam go wysłać padł mi internet (mam neta na kablu, ale siedze właśnie w kuchni i łapie za darmo jakiegoś bezprzewodowego
wczoraj napisałam posta a jak już chciałam go wysłać padł mi internet (mam neta na kablu, ale siedze właśnie w kuchni i łapie za darmo jakiegoś bezprzewodowego
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Fajne te regionalne powiedzonka ja tu w bydgoszczy nie moge pojąć tego odmienianego na wszystkie sposoby Ja/Jo albo niektórzy mówią ze czekają za czymś lub za kimś np pani też czeka za lekarzem- tekst w przychodni prawda Ewelina?
ale ja prawie stąd, więc mnie to nie dziwi
i wychodzę na dwór (na świeże powietrze), albo na miasto (chodzi o centrum)
no i bylismy w kinie na kochaj i tańcz;-), fajny film, a ja głupia myslałam tylko o tym, czy Piotrus teskni za mną, a miałam pomysleć o pracy:-zawstydzona/y:
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
dzień dobry:-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć :-)
S
szalona mama
Gość
bry
M
miloku
Gość
hej dziewczyny
oj te zabki daje tym naszym maluchom popalic
u nas narazie zastuj ale 5 juz mamy duze , ale pamietam ze tez tak sie meczyl przy nich i szly 3 na raz
u na sdzisiaj pogoda kiepskawa
a i jeszcze przeziebilam sobie nerki ,zaniedbujac zapalenie pecherza i teraz tak boli ,ze mam problemy ze wstawaniem z wyrka
ide dzisiaj do lekarza bo dadza mi cos innego niz paracetamol...
oj te zabki daje tym naszym maluchom popalic
u nas narazie zastuj ale 5 juz mamy duze , ale pamietam ze tez tak sie meczyl przy nich i szly 3 na raz
u na sdzisiaj pogoda kiepskawa
a i jeszcze przeziebilam sobie nerki ,zaniedbujac zapalenie pecherza i teraz tak boli ,ze mam problemy ze wstawaniem z wyrka
ide dzisiaj do lekarza bo dadza mi cos innego niz paracetamol...
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Miloku, ale piątki to już ostatnie mleczaki :-)
reklama