reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

[FONT=&quot]DZIŚ NASZE ŚWIĘTO-DZIEŃ KOBIET[/FONT]

[FONT=&quot]Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki.[/FONT]

reklama
Witam:-)

Świętujmy dziś kobietki duże i małe!!! niech nam faceci poddanymi będą:rofl2::-D:rofl2::-D

bluco za furka? pewnie już 4 drzwiowa;-)

agneszdrówka dla córuni:tak::tak::tak:

agutekto takie kinder party? uwielbiam ale u kogoś:rofl2: szok ile potem roboty:sorry2: atrzeba posprzątać przed bo goście przecież przychodzą a "po" to już szkoda gadać:dry:

JMMnie daj się!!! gorzej z odcycaniem czy ze spaniem u siebie?

blue fajno :-)
madzikm raczej nie kinder party tylko znajomi się zjechali...miało być 7 dzieci, ale się pochorowały i się zrobiło 3 :-D

a ja zaraz będę wcinać pyszny kebabik w bułce..mniam mniam :-p mąż pojechał kupić :-)
właśnie wróciliśmy z kina - byliśmy na "Kochaj i tańcz, fajny filmik, dużo fajnej muzyki :tak:

właśnie wróciliśmy z kina - byliśmy na "Kochaj i tańcz, fajny filmik, dużo fajnej muzyki :tak:
Agutku własnie miałam się wybrać na ten film z moja psiapsiółką ale u nas cały weekend zarezerwowany:baffled: brak miejsc :baffled: tancerz ze szkoły do której chodziłam na taniec brzucha tam gra więc szkoła wynajęła dużo sal:baffled: czyli polecasz:confused::confused::confused:

reklama
JMMnie daj się!!! gorzej z odcycaniem czy ze spaniem u siebie?
zdecydowanie z odcycaniem. :zawstydzona/y::dry:nie wiem co sie jej ostatnio stało ale jak przychodzi wieczór robi sie marudna, rozkrzyczana, płaczliwa...:baffled:
a to nie chce sie kąpać a to w wannie marudzi (dzis była awantura jak jej zaczęłam włosy płukać:szok:) zasnęła u siebie po 21 ale szczerze mówiąc jeśli chodzi o odcycanie to dzisiaj sie poddałam bez walki. nie wiem zterroryzowała mnie dwulatka, to co to będzie później:confused: jeszcze sie babcia - obrączyni wtrąciła jaką to ja dziecku krzywdę w tej łazience robię :wściekła/y:
Madzik, Toyotę Corollę 5-drzwiową :tak:
WOW :happy:
a ja np. jeżdżę starym seatem ibizą i ostatnio mi zdechł akumulator jak miałam wracać z pracy i dreptałam pieszo :tak::-D
Serio? Ja myślałam, że to jakaś szmira :baffled:.
ja też tak myślałam a ponoć dobry :tak::-p:-p
aha
Fredzik super wierszyk:):):)

Do góry