reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam sie z pracy:-p
Dzieki dziewczyny za wsparcie:-)
nie jest za dobrze . Laura owszem usnela w swoim lozeczku ale juz o polnocy byla u mnie w lozku:wściekła/y:
Zabawek nie chowam, do piwnicy poszly tylko ubrania malej, karuzelka. A tak jak u Eweliny. Wszystko w kufrze z zabawkami a zolwiem z FP Laura nadal sie lubi bawic. Puszcza muzyke z niego i sobie tanczy:-D

reklama
dzień dobry

Agutku własnie miałam się wybrać na ten film z moja psiapsiółką ale u nas cały weekend zarezerwowany:baffled: brak miejsc :baffled: tancerz ze szkoły do której chodziłam na taniec brzucha tam gra więc szkoła wynajęła dużo sal:baffled: czyli polecasz:confused::confused::confused:

my chyba w poniedziałek już robiliśmy rezerwację na niedzielę, sala pełna na wszystkie popołudniowo-wieczorne godziny była :tak:

mi się podobał..ale ja z tych co uważają, że taniec to okazja do wyrażenie emocji, tych nawet najbardziej skrywanych..a muzyka wzrusza itp. więc mi się takie filmy podobają...momentami sobie podrygiwałam do taktu nogą i najchętniej sama bym potańczyła :-D

Serio? Ja myślałam, że to jakaś szmira :baffled:.

zależy kto jakie filmy lubi
ale nawet mojemu mężowi nawet spodobał się jako taki miły filmik..a krytycy zbesztali totalnie :-D
oczywiście uważam, ze Miko to żadna aktorka..jej gra kompletnie mi nie pasuje, ale i tak film miło się oglądało...taka lekka i przyjemna rozrywka przy miłej muzyce :tak:

Agnes, ja podaję mleko przy temp, nigdy nie słyszałam, żeby nie wolno było :confused:, przy biegunce to wiem, że nie pomaga, oby mała wyzdrowiała jak najszybciej, za moim infekcja już drugi tydzień sie wlecze, więc siedzimy w domu :-(

ja jakiś czas temu słyszałam teorię, że nie daje się mleko przy temperaturze - w sensie, że niby tak jakby miało się zważyć
nie wiem ile w tym prawdy, ale moja koleżanka nie daje synowi nigdy przy temp. mleka :tak:

zabawki są cały czas na wierzchu
tylko takie w stylu puzzle czy ciastolina na wyższej półce regału by sama nie mogła wziąć
zabawki typu grzechotki wywalone
parę takich co wisiały w wózku np. są do ramy łóżka przywieszone i czekają na następne, chyba, że szybciej się zniszczą

ufff dziewczyny ,ale sie narobilam
ale na jutro zostalo mi tylko wszystko posmazyc i upiec kurczaki i paszteciki
i bede mogla zrobic sie na cacy heheheh
bo zawsze goscie przychodza a ja daleko w proszku :szok:
milej nocki :)

Melduje ze wrocilam:) bylam odwieźć Ignasia z tatusiem do babci w okolice zielonej góry. Wczoraj w bólem serca ich zostawiłam:( na cały tydzień! Biedactwo mówi ze mamusia jedzie 'dziamdziajem do paćki' myslalam ze sie poryczę.
Madzikm my niedawno razem z Ignasiem odkładaliśmy zabawki dla dzidzi,a resztę ma w koszach i nie chowamy mu żadnych poza tymi na ktore jest za mały

dzień dobry

a moje zaraziło sie od tatusia i boli go gardło:-(, do tego ma lekką biegunkę:dry:, bylismy u lekarza, ale czy sie coś z tego nie rozwinie, to nie wiem:-(

Miloku udanych urodzinek;-)

Witam
u nas na dzień dobry rzygi:angry: chyba młoda ma nawrót rota:-( na urodzinach była dziewczynka której brat w tym czasie przechodził rota:baffled: a ona sama na drugi dzień rozchorowała się:baffled: podałam młodej lek ten przeciwwymiotny co ostatnio oczywiście ona działa wyciszająco i uspakajająco więc będzie cały dzień ospała:-( dostanie jeszcze dawkę na noc jak jej nie przejdzie do trzeba będzie zadzwonić po lekarza:-(

reklama
Do góry