reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry

u nas też dzisiaj goście, a mi się tak sprzątać nie chce :szok:
coś słyszałam o tętnie, że jak powyżej 140 to chyba chłopak, ale u mnie moja na usg nigdy tego nie mierzyła :no: zawsze wpisywała równe 140 i już :baffled:

reklama
DZIEŃ DOBRY;-)

roksi udanej zabawy zyczę:tak:

tobie agutku też, tylko nie wiem czy tez urodzinowa już:confused::-D

co do tętna, to ja chodziłam na ktg systematycznie od 30tygd i sma sobie podglądałam parametry:-D, zawsze serducho Pietrka pikało grubo powyżej 140:szok::-D

roksi, rybka Jak tętno szybkie to chłopak jak wolniejsze dziewczynka.
nawet o tym nie slyszalam ale wszystko by sie zgadzalo bo z jednym i z drugim kolo 150 bylo

u nas imprezka urodzinowa we wtorek dopiero , wszyscy znajomi pochorowali sie wiec zeby nam maluszka nie zarazili przelozylismy na wtorek:tak:\
tak szczerze to nic mi sie nie chce nawet szykowac:baffled::baffled:

przegapiłam :baffled: :-D

zdrzemnęłam się...obudziła mnie młoda, która wstając z drzemki w drzwiach oznajmiła "mama ja kupkę mam" bleee :angry:
teraz czuję się jakby ktoś po mnie ciągnikiem przejechał :eek:

dzień dobry
Z tym tętnem też nie wiedziałam. Zapamiętam sobie :tak:
Moja dzisiaj wcale nie spała i biega po domu jak nakręcona. Nic mi nie da zrobić :baffled:

zdrzemnęłam się...obudziła mnie młoda, która wstając z drzemki w drzwiach oznajmiła "mama ja kupkę mam" bleee :angry:

Moja często mówi że ma kope ale niestety nas oszukuje :baffled: Siada na nocnik ale też nic nie robi :no: Także w tej sprawie mamy zastój :-(

Dzień dobry popołudniowo:-)
My właśnie wróciłyśmy ze spacerku z tatą Laury i na tymże spacerze zauważyłam że Laurze przemokła pielucha :baffled:. Całe spodnie mokre :szok: w momencie bo jak wychodziliśmy z pizzerii wszystko było ok :tak:. swoją drogą wcale sie nie dziwie że tyle nasikała. wypiła dwie duże szklanki soku z czarnych porzeczek :szok::-D
mam nadzieje że sie nie przeziębi :zawstydzona/y:
Dziewczyny udanych imprez życzę :-)

Dzisiaj zmieniłam Laurce łóżeczko na tapczanik, ubrałam nową pościel i .....
...........będę ją od dzisiaj uczyć samodzielnego zasypiania. Boję się że nie wyjdzie, że ulegnę..:sorry2:
Trzymajcie kciuki za Laurkę i za mnie :tak:

reklama
Hej :-)
My gosci urodzinowych mamy jutro o 16 ,dzisiaj na kawce i jezyku(to takie ciasto w ksztalcie jezyka)byla kolezanka z synkiem .U nas urodzinki troszke na raty bo za malo miejsca mamy.No i w poniedzialek reszta rodzinki.Zycze udanych imprez:-):tak:;-)
JMM trzymam kcuki za Was:tak:;-)

Do góry