reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ciąża upośledza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: trzymałam czajnik z wrzątkiem:baffled: miałam założone rękawiczki gumowe bo zabierałam się do sterylizacji narzędzi i skubaniec wyślizgnął mi się z rąk upadł na ziemię :wściekła/y: ręce sobie poparzyłam wrzątkiem:wściekła/y: pieką mnie strasznie:baffled: plamska czerwone:wściekła/y:

reklama
ciąża upośledza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: trzymałam czajnik z wrzątkiem:baffled: miałam założone rękawiczki gumowe bo zabierałam się do sterylizacji narzędzi i skubaniec wyślizgnął mi się z rąk upadł na ziemię :wściekła/y: ręce sobie poparzyłam wrzątkiem:wściekła/y: pieką mnie strasznie:baffled: plamska czerwone:wściekła/y:

roksi nałóż piorunem sudocrem tak grubo, jutro powinno być juz ok

Roksi, uważaj na siebie kobieto!!!!!

:-p

Eh, żebyś widziała jaki ostatnio film krążył w pracy:rolleyes2:

kochana zmienisz zdanie jak zobaczysz powtórkę;-) szczególnie jak pan zmienia koszulkę:-p:-p:-p:-p

Agutek od razu erotomanki:-p kobiety lubiące popatrzeć na sztukę męskiego ciała:-p

Co innego nam pozostaje, chociaż sobie popatrzymy:-p
Żebym tylko powtórki nie przegapiła:cool2:

Ewa niby my erotomanki;-) a zobacz jak dziewczyny zaczęły się rozczulać:-D:-D:-D:-D

Ślinić znaczy się:-D:-D:-D Hehe, humor im się od razu poprawił.

dzień dobry
Moja była u fryzjera już 2 razy i też grzecznie siedziała. W ubiegłym tygodniu sama jej obcięłam włosy :tak: tzn. grzywkę i trochę z boku :tak:
Roksi współczuję oparzenia, znam ten ból. Ostatnio pielęgniarka podała mi super środek na oparzenia, mam gdzieś zapisany, jak znajde to ci napisze. Pocieszające jest to że te czerwone plamy wszystkie mi zniknęły bez śladu.

U nas dzisiaj tak wieje jakby miał śnieg spaść. Brrr, gdzie ta wiosna? :baffled:

hej,

roksi, jak tam oparzenie, mam nadzieję, że nic nie boli już:tak:

blueberry, mój tak wyje, jak mu obcinam włosy:szok:, że chyba spróbuje z nim u fryzjera:confused:, moze obcego będzie sie wstydził i nie będzie sie tak rzucał:no:

ewa powtórki YCD sa w sobotę, ale nie wiem, czy juz nowych odcinków:no::confused:

u nas noc znowu do du.y:crazy:, nie wiem co z tymi jego pobudkami:confused::no:, mały jest wyspacerowany, wybawiony, chodzi późno spać, a i tak ok 3.00 budzi się:wściekła/y:

Witam:tak:
Ale mam plamska jeszcze dodatkowo pieką:wściekła/y:
pocieszam się dziś idę zobaczyć mojego okruszka małego:-)
:-p

Eh, żebyś widziała jaki ostatnio film krążył w pracy:rolleyes2:
Ewo kochana my się w ogóle nie obrazimy jeśli nam pokażesz:sorry2:

Nie pisałam wam, że Karolek był u fryzjera przedwczoraj. Nawet pozwolił się ostrzyc maszynką :tak:
Blu pokaż nową fryz Karolka:tak:

reklama
roksi skad ja to znam :dry:
mam pelno blizn po pierwszej , a po tej doszlo jeszcze wiecej:crazy:
uwazaj na schody :baffled:

Do góry