reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja znalazłam ten żel na oparzenia - Lignocaina (ma też inne zastosowania ale dla mnie był najlepszy).

reklama
roksi, super, mój miał 6 mm jak go pierwszy raz zobaczyłam :-)
a z tętna chłopak czy babeczka się kroi? :-p
u mnie już wtedy był obstawiany chłopak i bingo :tak:

Witam:-)

cieszę się z dobrych wiadomości:-) - roksi - uważaj na siebie, roztargnienie zamykaj w szufladzie;-)

ewapowiesz nam wreszcie czym się zajmujesz?:confused:bo już mam podejrzenia jak o filmie wspomniałaś;-):-D

Dziewczyny segregujecie jakoś zabawki?? ja ostatnio wynioslam całą reklamówkę grzechotek, bajeczek dla niemowląt, piramid itp. bo już sie tym nie bawi, miejsce zajmuje:tak:poza tym zniszczyłaby i dla drugiego by nic nie zostało:-D

byłam u lekarza i moja fasoleczka ma 5mm:-) serduszko bije wszystko w porządku:tak:
gratuluje niech zdrowo rosnei :))

cieszę się z dobrych wiadomości:-) - roksi - uważaj na siebie, roztargnienie zamykaj w szufladzie;-)

ewapowiesz nam wreszcie czym się zajmujesz?:confused:bo już mam podejrzenia jak o filmie wspomniałaś;-):-D

Dziewczyny segregujecie jakoś zabawki?? ja ostatnio wynioslam całą reklamówkę grzechotek, bajeczek dla niemowląt, piramid itp. bo już sie tym nie bawi, miejsce zajmuje:tak:poza tym zniszczyłaby i dla drugiego by nic nie zostało:-D

ja tez wynosze do drugiego pokoju :-D
bo drugi zaraz bedzie sie nimi bawil:tak:

Dzięki dziewczyny:tak:

roksi, super, mój miał 6 mm jak go pierwszy raz zobaczyłam :-)
a z tętna chłopak czy babeczka się kroi? :-p
u mnie już wtedy był obstawiany chłopak i bingo :tak:
Fredzik ja mam na razie założoną kartę ciązy:tak: teraz idę na badania i przy następnym usg będzie mi lekarz wypisywał wszystkie wymiary:tak:
a jaka to metoda z tętna:confused::confused::confused::confused::confused:

cieszę się z dobrych wiadomości:-) - roksi - uważaj na siebie, roztargnienie zamykaj w szufladzie
madzikm jestem jak sirota:baffled: wszystko mi z rąk leci:baffled:
a mój m mówi że zołza się zrobiłam:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry