reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie mogę zaraz padnę Ewa jesteś gigantka:-D:-D
ale to nie ten tamten miał burze loków:tak: musisz chyba zobaczyć powtórkę:tak:
ale ten ciasteczkowaty:rolleyes:
oj roksi stara a głupia:evil:

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D Znaczy się "mój" lepszy?:huh:

A chociaz przyjęli Tamtego, to może go jeszcze obejrzę?:-p:-D

Edit;-) Znalazłam- Jurij Żurajew

Nie mój typ:-D

Ostatnia edycja:
Witam:tak:
ale noc dal mnie jest krótka:szok: ciągle nie mogę się wyspać:baffled:
wczoraj mama przyjechała i pomogła mi umyć okna:tak: m zagoniłam do prania wypoczynku i dywanu:tak: jak dobrze straszyć myszami:-D:-D:-D:-D

kochana zmienisz zdanie jak zobaczysz powtórkę;-) szczególnie jak pan zmienia koszulkę:-p:-p:-p:-p

Agutek od razu erotomanki:-p kobiety lubiące popatrzeć na sztukę męskiego ciała:-p

Dzień dobry:-)
Ale ciacha na tych fotach;-):tak:ogladalam,widzialam:tak::-D
Ja dzis jade na zakupy ,szukam dla Julki czegos fajnego na przyjecie urodzinowe na niedziele:tak:
Sandi ,Soppana zyjecie?

reklama
hej,

madzik, u mnie bez zmian:-(, mały ma chyba ten bunt dwulatka:szok:, do tego pobudki znowu weszły do porządku nocnego:no:, masakra

agnes, to raczej ty sie przyznaj gdzie się podziewałaś:confused: a Sandi jest w Pl na pogrzebie babci:-(

ja tez oglądałam YCD i rozwalił mnie ten 16-latek, który tańczył we wtorki i czwartki:-Dod 9 lat:szok:, wszyscy pokładali się ze smiechu,

Do góry