reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

nie nie dziwilo jej wiesz powiem ,ze jak mi powiedziala ,ze jest w ciazy to sama nie wierzylam :szok::tak::szok: (a powiedziala mi juz w 7miesiacu:szok:) wogole nie bylo nic widac :no: moze dlatego ,ze do najszczuplejszych nie nalezy .

reklama
Witam was wszystkie jestem pierwszy raz na tym forum i mam do was wszystkich ogromną prośbę. Poniżej jest link w który należy kliknąć aby dostawać słodycze dla swojego maleństwa
:-)
Jeśli zarejestrujecie się za pomocą tego linku to dostanę 25 pkt i moje dzieciazki dostaną paczuszkę ze słodyczami na święta:-) Proszę was gorąco o pomoc

www.FreeSweetSite.pl

Najlepsze życzenia urodzinowe dla dzisiejszych dwulatków
Tristanku, Piotrusiu, duuuużo uśmiechu i radości wam życzę!!!
madzik, ale masz artystkę z tym spacerem do babci :-D
a o kolejnym "mądrym" przepisie nie słyszałam i nie wiem czemu on ma służyć, no poza mniejszą liczbą wypłat z tytułu becikowego :angry:

miloku, cudne takie widoki muszą być :tak:
JMM, to nie przelewki z półpaścem :no:

a my urodziny robimy 8.03 :-)

Życzenia urodzinkowe oczywiście dla dzieciaczków. Dzisiaj jak Amcie kłądliśmy spać, to na dobranoc odpowiedziała "NANOC" Wogóle to za wszystko dziękuje "KUJE", prosi, przeprasza. Normalnie w szoku jestem

rybkami tak do śmiechu nie było, bo się bałam, że zachoruje sopelek:sorry2:
no ale teraz to zabawna historia:-D

a w ogóle to cwaniak nie pozwala mi szybko jeźdzć:szok: jak tylko włączam 4 bieg to hasełka: "Mamusiu powolutku, wieziesz Diodzię malutką":szok: "nie jedź szybko bo dziura" - jak już w nią wjadę:-D
jest gorsza niż mąż pod tym względem:szok:

Życzenia urodzinkowe oczywiście dla dzieciaczków. Dzisiaj jak Amcie kłądliśmy spać, to na dobranoc odpowiedziała "NANOC" Wogóle to za wszystko dziękuje "KUJE", prosi, przeprasza. Normalnie w szoku jestem

rozkoszne:-)
a mówisz jej jak coś dostanie: "co się mówi"?
ja tego nie lubię i po prostu odpowidam dziękuję, a Z nieproszona powtarza:tak:

Miloku hihih no to masz Straznika Malego:tak:
Moja Jula tez juz ładnie mowi "dziekuje","prosze",a dobranoc mowi wszystkim w dzien:-D:tak:
Fredzik my tez urodzinki robimy 8 marca:tak:
i jak dziewczynki sledziki na jutro zrobione ,ja zrobilam rybki po japonsku:tak:

reklama
słyszałyście o durnym przepisie, żeby dostać becikowe trzeba mieć kartę ciąży co najmniej od 10 tygodnia ciąży:baffled:

moim zdaniem to dość mądry przepis - ta cała podpita hołota nie będzie robić dzieci dla głupiego tysiąca, a jeśli już to przynajmniej będą musieli o to dziecko dbać i robić regularne badania i chodzić co 3-4 tygodnie na wizyty do ginekologa

a dla pozostałych matek to żaden problem, bo i tak chodzi się do lekarza na badania i usg, i tak ma się kartę ciąży, więc wg mnie to żaden dodatkowy problem

JMM gdzie idziesz do pracy? PÓŁPASIEC???

Do góry