reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej dziewczyny:-)
a ja w ogóle zapomniałam że były ostatki:-D a tak serio to byłam w pracy, wczoraj cały dzień tak sypało że ciężko mi było wieczorem wrócić, autobusy się spóźniały, ale bynajmniej nie musiałam tak jak kolega odśnieżać auta po 10 godz na parkingu:szok:
Ze spaniem w dzień to mam o tyle dobrze, że w żłobku Ignaś śpi zawsze między 12 a 13.30 a w domu to różnie: albo nie śpi wcale, albo zasypia późno (15-16) i potem są jazdy wieczorem, np wczoraj zasnął ok 22.
poza tym już 4 nocki spał w swoim łóżeczku i nie budził się do ok 5 rano:szok: aż mi głupio było jak się w nocy budziłam a jego nie ma:zawstydzona/y: podobno M czytał mu bajki, do oporu, czasem nawet 1,5 godz:baffled:

STO LAT STO LAT!!!!!!! DLA TRISTANKA I PIOTRUSIA

reklama
Witam

i serwuję co niektórym wodę z ogórków:-D

u nas jedzeniowe szaleństwa bo z dziećmi popić się nie da;-)

elaharZosia też się sama ubiera....kiedyś taka cisza w domu nastała...akurat coś robiłam w kuchni...wołam Zosiaaa - cisza. Szukam po domu już w panikę wpadłam. Zerkam przez drzwi wejściowe a moje dziecko na śniegu:szok: w bodach, rajtuzkach, gumiakach, czapce, szaliku i skarpetkach jako rękawiczkach. Trzęsię się z zimna i twierdzi, że idzie do babci:szok:
Bałam się, że chora będzie, ale w porządku.

Przekładam imprezę urodzinową na tą sobotę bo odwołali mi zajęcia:tak: 7 jestem na studiach więc cieżko by było coś przygotować. Teraz ferie to na spokojnie upichcę:-)
Od jutra piekę:-D

ale sie z zosi usmialam hehehe

tristan rozkochal sie calkowicie w swoim braciszku
przytula sie co chwile , caluje , a dzisiaj opowiadal mu bajke i spiewal kolysanke , zeby go brzuszek przestal bolec . az lzy wzruszenia splynely mi po policzku :-):-)
urodzinkowa imprezke robimy az za 2 tygodnie
robia u nas boiler i nie ma gdzie sie ryszyc. wszedzie rury i narzedzia
a za tydzien wszyscy 2 zmiane maja wiec sami bysmy swietowali

ale pustki:-:)szok:

milokuoj dla takich chwil warto żyć:-):-):-):rolleyes::rolleyes:
i spokój to u Was nie zagościł skoro nadal remonty:confused2:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA NASZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!!!

A ja sie pochwale :-) od jutra zaczynam prace :happy::happy::happy:
tylko że nie wiem jak dam radę bo dzisiaj bo dzisiaj byłam u lekarza i okazało sie że mam półpaśca :baffled:
ide robić kolacyjkę:-p

jmma to groźne - półpasiec??co będziesz robić??

słyszałyście o durnym przepisie, żeby dostać becikowe trzeba mieć kartę ciąży co najmniej od 10 tygodnia ciąży:baffled:

madzik - no faktycznie durny ten przepis:oo2: moja kolezanka dowiedziala sie ,ze jest w ciazy dopiero w 6 miesiacu :szok: ale to przez to ,ze miala problemy z zajsciem przez pare lat i nawet nie wpadla na to ,ze moze byc w ciazy :no:dopiero jak dobrze zaczela ruchy czuc to test zrobila :tak::-D:-Di w takim wypadku by becikowego nie dostala ?bezsens :dry:

reklama
madzik - no faktycznie durny ten przepis:oo2: moja kolezanka dowiedziala sie ,ze jest w ciazy dopiero w 6 miesiacu :szok: ale to przez to ,ze miala problemy z zajsciem przez pare lat i nawet nie wpadla na to ,ze moze byc w ciazy :no:dopiero jak dobrze zaczela ruchy czuc to test zrobila :tak::-D:-Di w takim wypadku by becikowego nie dostala ?bezsens :dry:

jeny ale numer:szok: 6 mc:szok:a nie dziwiło jej, że tyje:szok:

ja myślę, że będą kombinować i załatwiać zaświadczenia ze wsteczną datą...
sama bym tak robiła bo dowiedziałam się o ciąży w 6tyg. a na wizytę czekałam prawie 5:confused:

Do góry