reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
moja znów o 6 wstała a poszła spać po 22 bo byli u nas znajomi:tak: oczywiście łudziłam się że pośpimy dłużej:baffled: mojej córy poprzestawiało się od kiedy była chora:baffled: zawsze spała do 8 a tu teraz tak wczesnie ale w dzień śpi 2 godziny:tak:

Agutek sprzedała córkę więc szczęściara pośpi trochę:-D

reklama
i to jak....
leżę w łóżku i myślę "jest super

wstałam i zmieniłam zdanie....wróciłam znowu do łóżka
nie wiem kiedy będę w stanie odebrać dziecko :ninja2:

ale impreza czadowa była...normalnie jak z filmu :-p

dzieki dziewczyny za zyczonka i pamiec :-):-):-):-):-):-)

kaskada ja tez ledwo przytomna i calkiem zapomnialam ze to ostatki byly:rofl2:
moje chlopaki tez sie dzisiaj budzili co chwile . a w zasadzie jeden budzil grugiego ...
takim spospbem ledwo zyje :-:)rofl2:

agutek to ostatki zaliczone na plus :-):-) wyleguje si epuki mlodej nie ma :tak:

ewo moj maly znowu spi w dzien
odkad zaszlam w ciaze zaczelam go do tego zmuszac, tzn bujalam go w wozku az zasnal. wygodniej mi bylo bo moglam w tym czasie sobie odpoczac
za to kosztem dluzszego spanie rannego bo zamiast wstawac 9 ,10 to teraz wstaje o 7:sorry2::dry: a ja teraz moglabym spac rano :baffled::baffled::baffled:
ide na kawe bo padne :nerd:

:tak: Mi udało się kupić ostatnią, w mega rozwalonym pudełku, babka się smiała, że chyba nie biore jej na prezent:-D
Na allegro kosztuje teraz tyle :szok: Tablica 150 ELEMENTÓW INTERAKTYWNE CENTRUM NAUKI (561080832) - Aukcje internetowe Allegro

Takie coś CENTRUM MEDYCZNE młody lekarz!!! TYLKO 3 szt!! (562873593) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam małej za 69zł, oczywiście nie wytrzymałam i dałam przed urodzinami. I w związku z tym, że ma wystarczająco dużo zabawek, chyba teraz nic jej nie kupię. Podkreslam - chyba.
Ps. Od babci córcia dostaje CODZIENNIE dwie kinder niespodzianki:szok: Prosiłam, żeby tyle jej tego nie kupowała, ale "ona tak się cieszy".

Ze spaniem corci nie pozostaje mi nic innego tylko się przyzwyczaić. A o spaniu do 9-10ej nie mam co marzyć, dziś wstała o 7ej.

reklama
Agutek no to witam w klubie.:-D Ja wczoraj byłam na drineczku z siostrą. Przyszłyśmy do domu i sobie poprawiłyśmy:-p
Laurze dzisiaj sie przysnęło godzinke od 10.30 do 11.30 i teraz ani myśli spać. Ciekawe kiedy zacznie byc marudna:baffled:

Do góry