A
Agutek
Gość
elahar ale kłopot kurczę.....nie wiem jak tu teraz znależć w 2 tygodnie kogos, dobrego, zaufanego...po raz kolejny wygłaszam moją wdzięczność za babcie ![Rolleyes2 :rolleyes2: :rolleyes2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rolleyes9im.gif)
![Rolleyes2 :rolleyes2: :rolleyes2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rolleyes9im.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
elahar no to masz mało czasuw dwa tygodnie znaleść kogoś zaufanego
trzymam kciuki
dzisiaj rano przeczytałam na interii że polka urodziła w londyńskim metrze i tak zaraz pomyślalam i milokuale laska miała 19 lat
![]()
elahar ale kłopot kurczę.....nie wiem jak tu teraz znależć w 2 tygodnie kogos, dobrego, zaufanego...po raz kolejny wygłaszam moją wdzięczność za babcie![]()
hehehe to było chyba w grudniu:-) ale też pomyślałam o Milokudzisiaj rano przeczytałam na interii że polka urodziła w londyńskim metrze i tak zaraz pomyślalam i milokuale laska miała 19 lat
![]()
Nie, dopiero od marca ma być ta nasza grupa, a w drugiej połowie lutego mają nas zaprosić na spotkanie zapisowe.blue chodzicie już do Kangura?
h
Elahar ja szukałam na niania.pl,
Hej :-).
Elahar, moi znajomi mieli ostatnio taką sytuację, że niania się wycofała w ostatniej chwili (miała zacząć przychodzić od stycznia i zrezygnowała). Szukali przez niania.pl i znaleźli jakąś fajną opiekunkę w kilka dni dosłownie.
Powiedziała mi że musi znaleźć pracę z ubezpieczeniem bo ostatnio często chodzi do lekarzy i płaci a wyrejestrowali ja z UP. Ja raczej nie mogę chyba jej płacić tego ubezpieczenia bo to podobno strasznie drogo wychodzi. Dokładnie nie wiem. Wybieram sie jutro do ZUSu bo telefonicznie nieczego się nie dowiedziałam.hej
ojej elahar wspolczuje:-( a wiesz cos dlaczego tak nagle zrezygnowala? i moze ona by kogos polecila:-(