reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej dziewczynki:-)
macie racje ten czas tak szybko leci ,a tu nie dlugo nasze Skarby 2 latka juz beda mialy:tak:Tez sie zastanawiam nad urodzinami,wyprawie ,ale nie wiem czy tylko tort i kawka ,czy kolacje tez robic?Musze pogadac z moim mezem zobaczymy?!
Fredzik same pysznosci gotujesz,szkoda ,ze tak daleko mieszkasz....hihi:-D
Madzik torebka fajna,ja ostatnio biegam z plecakiem ,wygodnie tak mi przy Julce:tak:
Elahar ,Sandi zdrowka dla dziewczynek:-)
Debiutantka zgadzam sie z Toba w 100%,o spaniu naszysz Maluszkow :tak:

reklama
hej Agnes :-D;-) w kazdym poscie na dole po prawej stronie masz "cytuj" klikasz i jest juz w Twojej "odpowiedzi":tak:;-)a jak chcesz kilka to w tym samym rogu masz "+" :tak:;-)

hej

Fredzik no właśnie, tegoroczna rekrutacja nie dotyczy dzieci z 2007 - tak słyszałam :dry:
madzikm tak jak piszesz - dzieci z grudnia 2006 są 2,5 latkami i w grudniu 2009 kończą 3 lata, czyli w roku, w którym idą do przedszkola. Nasze kończą w 2010 więc ponoć nie są brane pod uwagę. Powiem tak, ja bym chciała, żeby chodziła na 5h a potem dalej u babci, ale dzieci, które na pół dnia mają chodzić jeszcze bardziej nie są brane pod uwagę :dry:
Ładna torebka, ja zawsze kupuję takie właśnie za ok. 100zł i trzymają mi parę lat :tak:
Powiem wam, że mam aż za dużo torebek, bo się tak nie niszczą i szkoda mi wyrzucić, a już mi się znudziły i zalegają w szafie...albo np. kupowałam a okazywały się mało wygodne....muszę zrobić przegląd bo przecież wszystkich nie noszę, a moja ulubiona właśnie już się niszczy - taka do ręki - i teraz będę szukać podobnej. Nie sprawdzają mi się takie duże, bo to na ramieniu trzeba nosić i mi ciężko :eek:

blue chodzicie już do Kangura?

Fredzik jeny ty normalnie jak w jakiejś restauracji serwujesz dania. Nigdy takich rzeczy nie robiłam, same pospolite :-D Chętnie przeczytam przepis na to morelowe cos, może zrobię kiedyś :-) Urodzinki wyprawimy, ale bez jakiś specjalności, zawsze coś ciepłego podajemy- ale z reguły standardowego - ciasto, itp. Chciałabym zrobić kinder bal, bo uzbierałoby się tak z 6 dzieci, ale nie wiem czy wypali.

dzień dobry:-)

Elahar, ale przykro, masz teraz problem:-(, moze skorzystaj z serwisu BB:confused:, przeglądałam i jest tam duzo ofert:tak:,

a u nas świeci słoneczko i jest tak ładnie:tak:, zaraz się wybieramy na dwór, bo mały jest marudny i nieznośny:crazy:, mimo że się wyspał:baffled:

reklama
Witam:tak:
na dzień dobry popsuł mi się humor bo któraś z babci nalał młodej pewnie kubusia i zafarbowała się słomka od kubka tt:baffled: nie wspomnę że to nasz 3 tt:baffled: dwa poprzednie poprzegryzane mają słomki:baffled: a tłumaczyłam żeby nie lać żadnych kubusi, nic marchewkowego tylko herbatę lub wodę:baffled: a ewentulanie kubus miał być w wersji woda z dodatkiem kubusia a nie kubus z woda:baffled: ehhh jak grochem o cianę:wściekła/y: normalnie jak człowiek sam nie przypilnuje....... macie jakakis sposób na domycie tej rurki:confused:

elahar no to masz mało czasu:baffled: w dwa tygodnie znaleść kogoś zaufanego:baffled: trzymam kciuki:tak:

dzisiaj rano przeczytałam na interii że polka urodziła w londyńskim metrze i tak zaraz pomyślalam i miloku:-D ale laska miała 19 lat:-D

Do góry