reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

kasia ale jesteś pewna, że mała się dostanie do tego przedszkola?
gadałam już z dyrektorką i mamy przyjść na dni otwarte i sie zapisać a jak sie zapytałam czy jest możliwość że sie nie dostanie to pani powiedziała że nie, bo mieszkamy na tym osiedlu i Wiktoria bedzie miała pierwszeństwo, tylko nie wiem teraz jak to bedzie jak kupimy mieszkanie.....ale niestety musimy tak zrobić chociaz nie powiem bo wolałabym żeby została z naszą "nianią- babcią" ale jak nam wejdą raty za mieszkanie to nie wydołamy z kaską:crazy:

reklama
hej!

bluea jaki ten Wasz stary fotelik bo myślimy o kupnie drugiego, jakiegoś używanego, mamy dwa samochody i wkurza nas przepinanie, a jak pójdzie do przedszkola to raz ja odwiozę, raz mąż, raz dziadek to by się 3 przydały:-D
my mamy fotelik do 18 kg, znając Zosi apetyt do pojeździ w nim do pierwszej klasy

agutkuto ta opcja, że babcia odbiera małą po 4/5 godzinach bardziej przytępna:tak:
ja never ever na 8 h nie dam:no::no::no:

madzikm my też mamy ten do 18kg ale jak troche w górę pójdzie to jej głowa będzie wystawać dlatego jestem ciekawa jak długo jeszcze pojeździ...czubek już jej wystaje..

elaharpowodzeniu w szukaniu niani:tak:

Muszę trochę stopować Zosię z wylewnością:sorry2:
jak tylko wejdziemy do sklepu czy przychodni to zaraz się chwali: "tata robi pokoik u góry Dziodzi małej":-D, "Dziodzia Szesze z Pałoła", szkoda, że nr telefonu nie poda wszystkim:-p.
Dziś je mówię, że czegoś nie wolno a ona: a ciemu???:szok:

i co chwilę łobuzuje po czym przybiega i pyta: "nie będzie kala? nie będzie?:-D
(kara to stanie w kącie albo sama w pokoju 5 sekund)

madzikm my też mamy ten do 18kg ale jak troche w górę pójdzie to jej głowa będzie wystawać dlatego jestem ciekawa jak długo jeszcze pojeździ...czubek już jej wystaje..

a szelki przepięte?

dzieci w tych fotelikach jeżdżą do 3 lat nawet a Tola jakaś bardzo wysoka nie jest...

no właśnie musimy przepiąć szelki na wyższy poziom - mąż to robi od miesiąca :rolleyes2:
też się właśnie zdziwiłam, że jej głowa wystaje, ale może to taki model jakiś?
nie wystaje oczywiście mocno, tylko czubek, ale jednak

reklama
Do góry