reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
a my z młoda poszłyśmy połazić po sklepach bez wózka:-) dzielnie szła całą drogę:tak:
Sandi własnie jak malutka:confused:

idę uśpić młodą po takim spacerku to chyba szybko padnie;-)

reklama
moja spała dzisiaj dobre 3,5h
oczywiście tak ładnie śpi jak pozwolę jej spać w dużym pokoju
u siebie często śpi 1-1,5h i jest płacz
a się dziwiliśmy jak teście to robią, że u nich po 3h śpi, a tam też śpi w dużym pokoju
dochodzimy do wniosku, że ona się boi swojego pokoju? :dry:
jak chce się bawić tam to też koniecznie musimy z nią tam siedzieć

Sandi zdrówka dla twojej córeczki, zachęcam cię do ugotowania jej marchwianki - wbrew pozorom dzieciaki ją lubią - lub kupienia gotowego kleiku ryżowo-marchwiowego do picia, to przyspiesza powrót do zdrowia i zapobiega biegunkom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-)

zdróweczka dla Wiki:tak:

agutekciekawe z tym pokojem, o co to może chodzić???
u teściów też ma "swój" pokój?

ja dziś wypiękniona;-)wysiedziałam się 3 h u fryzjera, wychodzimy po 19. Oby tylko poloneza nie kazali mi tańczyć:sorry2:

Hello :-).

A Karol ostatnio wstaje o 6 rano, a w południe śpi godzinę :baffled:. Nie ma litości to dziecko dla matki ;-).

Była u nas dzisiaj siostra m z rodziną i Karolek się musiał popisać przed ciocią - najpierw zademonstrował jak wchodzi na stół, potem do szafki, potem jak układa zwierzątka :-D.

Sandi, jak tam?

Madzik,a Ty na studniowce sie dzis bawisz?super zabawy:-)
Agutek dziwna sprawa z tym pokojem:confused:
Hej ,a gdzie reszta?,moze wszyscy na zabawach karnawałowych?:tak:;-)

jestem :-) z Niunia juz lepiej :tak:goraczki brak (tfu-tfu zeby nie zapeszyc):-) rozwolnionko male jest ,ale i tak duza poprawa:tak:zaczyna broic wiec wszystko powolutku wraca do normy :tak::-) jeszcze kaszelek sie trzyma ,ale juz tez mniej intensywny i mniej duszacy (odpukac):-)...jedno co dobre..

Madzik - wstaw jakies foty z balu ;-)

Ostatnia edycja:
Sandi, dobrze że lepiej bo można wykorkować z nerwów jak z dzieckiem cos się dzieje :no:
madzik, miłego szaleństwa; zazdroszczę ci tego fryzjera :-p
na bal nie miałabym siły :eek:
Agutek, dzieci mają różne dziwne "strachy", mój dostaje ataku paniki jak widzi wyjeżdżające to coś z dvd na płytę :szok::confused: i telewizor u moich rodziców (to jestem w stanie pojąć bo kiedyś mój tata włączył i było ustawione bardzo głośno i się wystraszył) ale czemu to coś na płytę go wprawia w stan histerii????
a wczoraj jak w dzień nie mógł zasnąć to ponad dwie godziny bawił się w pokoiku u siebie sam :tak:
blue, mój podobnie ma więc ja już przestałam liczyć, ze się wyśpię:baffled:

Agutku a moja boi się bardzo suszarki do włosów:baffled: a może córcia boi się jakiejś zabawki:confused:
madzikm koniecznie poprosimy o fotki:tak:

moja dopiero teraz poszła spać bo byli u nas znajomi z corcią trzyletnią:tak: liczę na dłuższe spanie jutro:sorry2:

faktycznie Agutku moze corcia boi sie zabawki? mojej kolezanki coreczka bala sie wlasnie zabawki i nie chciala spac w swoim pokoiku :no:gdy tylko zabawka zostala "eksmitowana" to wszystko bylo wporzadku :tak:

reklama
agutekciekawe z tym pokojem, o co to może chodzić???
u teściów też ma "swój" pokój?

nie u teściów jest prawie caly czas w dużym pokoju lub z dziadkiem w drugim, ale nie sama

nie wiem czy ona czegoś się boi tam, byc może, tylko zdiagnozować czego się boi :confused:
jakos nie zauważyłam by nie chciała czymś się bawić
ogólnie do zasypiania gdziekolwiek prosi bym przy niej się położyła

madzikm mam nadzieję, ze się dobrze bawiłaś?
ja do fryzjera idę za tydzień - tam gdzie chodzę na masaż po 8 razach jest darmowa usługa, do wyboru jest kilka i pan mi zaoproponował strzyżenie z modelowaniem :tak: tzn pewnie tylko podetnę końcówki bo chyba nie mam ochoty na zmianę image, ale kto wie :sorry2:

Sandi dobrze, że przechodzi maleńkiej :happy:

Do góry