reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dziewczyny,
jak Wy to robicie ze macie tyle czasu?ja nie wyrabiam-jestem jak beczka i jakos straaaaasznie mi ciezko ze wszystkim!w ciazy z Hanulina tak nie bylo!lata leca, chyba.....
Umieszcze zaraz jakies nasze fotki, cobyscie nas nie zapomnialy!
Narazie pozdrawiam, zagladam do Was co jakis czas!ale z pisaniem jakos kiepsko!:wściekła/y:batow mi trza!

pewnie szkoda czasu:tak: teraz czytam "Niewierna" nowość w Świecie Książki ale jak na razie nic nie mogę powiedzieć bo dopiero przeczytałam kilka stron;-) widziałam też tytuł "miłość lwicy" i też jakaś historia o kobiecie żyjącej w plemieniu Kenijskim:tak: może kiedyś się skusze ale na razie jestem po sąsiedzku w Somalii (Niewierna):-D

Oj dzięki za podpowiedź. Jak tylko znajdę trochę więcej czasu to nadrobię zaległości w czytaniu.:tak:

Karol już od dawna robi kupę na nocnik i woła "pe". Na siku go nie sadzałam, bo mi się nie chce ;-)

Moja jak tylko zrobi kopę to woła żeby jej zmienić pampersa. ;-) Szkoda że na nocnik nie woła.

a014.gif

Ewelina ja niestety nie mam w pobliżu CCC, tylko prywatki.
Nam Nurofen nie bardzo działa, dopiero Paracetamol w czopkach pomógł.

Roksi ja to bym też zrobiła dym takiej babce.

Elahar moja młoda ostatnio tez ma manie rozbierania się do rosołu i coś ze spaniem kłopoty, mam nadzieję, że to przejściowe.

Blue ty leniwcu ;-)

Dziś młoda nie chciała wyjść z kąpieli, darła się wniebogłosy i tak rzucała, że o mało nie wysmyknęła mi się z rąk.

reklama
dzień dobry

druga noc przespana w łóżku, przyszła do nas na godzinkę, ale ją odniosłam
rano przyszła mnie obudzić i pokazała pieluszkę, już miałam wizję obsranej pieluchy a tam czysto, zrobiła kupkę do nocnika...oczywiście piałam z zachwytu przed nią, że ślicznie zrobiła kupkę do nocnika a ona do mnie "i siusiu" :happy:

muszę zamówic coś ze swiata ksiązki, co powiesz Agutku o gdybys mnie teraz zobaczył:confused:

Jeżeli czytałaś "P.S. Kocham cię" to musisz się nastawić, że to zupełnie inny rodzaj książki. Bardziej "bajkowy". Czyta się milutko, ale miałam takie chwile rozczarowania, bo nastawiłam się, że to będzie takie coś jak ta pierwsza książka i to był błąd, że z takim nastawieniem podeszłam ;-)

ja muszę zrobić przelew za kreatywkę :-p
ciekawam bardzo jak będzie z frekwencją w nowym roku....czy po przerwie świątecznej nie wykruszą się znowu dzieciaki, bo jakoś nie zauważyłam by się reklamowali :no:

Do góry