reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

moja Niunka ma chyba rozwolnienie :-( zrobila mixa jak nie wiem :-(az przelecialo z kazdej strony :-:)szok: poczekam jeszcze jak sie pojawi jeszcze jedna lub dwie takie dzis podam smekte ...ehhh jak to mowia jak nie urok to sraczka :/ a w dodatku dziaiaj ide wieczorem do pracy :angry:

reklama
witam.
cos zaganiana jestem. wlasnei obiad szykuje, wczesniej bylam z najmlodszym na spacerku, mialam nadzieje, ze zasnie, a ten nic:dry:

witam.
cos zaganiana jestem. wlasnei obiad szykuje, wczesniej bylam z najmlodszym na spacerku, mialam nadzieje, ze zasnie, a ten nic:dry:
moja tez nie spi :dry::rofl2:

narazie kolejnej kupki brak :-)ale wiecie co sie nam przydarzylo ,malowalam sie w lazience a Niunia w tym czasie wziela sobie lakier do wlosow i psiknela prosto w oczko ...eh:-(;(

Hej :-)Ja dzisiaj bylam w U.Pracy liste podpisac.Sandi biedna Niunia ,pewnie plakala.:szok:Zdroweczka dla Ignasia:-)Dobrze ,ze Piotrus juz zdrowieje:-)Lece pranie wieszac ,bo sie wyprało.

Dzwonie co chwile do chłopaków, aż sie m wkurza:) ale dzień minął spokojnie troche mial temperaturę w poludnie ale po leku zasnal i jak sie obudził to broił jak zwykle.
Ja sie nudze w pracy,nawet do czytania nic nie wzięłam, czytam BB :)

Witam wieczorem

Ostatnio się nie udzielam bo jakaś do kitu jestem i nic mi się nie chce :sorry2:. Czytam na bieżąco ale weny do pisania mi brak...

Tigger fajnie, że znów jesteś :tak:, bez netu dziwnie tak, no nie ;-)?? I Bogda się pojawiła :tak:. A przy okazji kiedy masz się "rozpakować"?? Później niż Miloku??

Sandi biedna Vanesska i do tego ten lakier do włosów...:-(.Nic jej nie jest??

Soppana a Ty bidulo tak długo w pracy siedzisz??

Agutku a o jakich mebelkach mówisz??Bo chyba coś przeoczyłam...

Roksi jak tam zima w Częstochowie? Bo u mnie jakby odpuszczała pomału co mnie jakoś specjalnie nie martwi ale przeraża mnie to błoto pośniegowe, bleee.

Widzę, że nam czytelnictwo kwitnie :-). Ja tez w ramach odpoczywania od kompa sobie czytam. Niedawno skończyłam Świat Książki - Mamuśki gotowe na wszystko - Produkt=
Fajna nawet, taki kryminał z humorem.

Teraz czytam Dom nad rozlewiskiem - Małgorzata Kalicińska - Merlin.pl i tez mi się podoba chociaż jest zupełnie inna od poprzedniej. Wczoraj a właściwie dziś czytałam prawie do pierwszej i się nawet nieco poryczałam :-).

Fredzik, ja nie mam jakichs specjalnych sentymentów i raczej nie wracam do przeczytanych książek więc możemy sie dogadać i wymienić jakimiś ksiązkami . W Wawie będę pewnie dopiero za kilka miesięcy ale mogłabym jakoś przez siostrę przekazać (ale też na Wielkanoc się z nią dopiero zobaczę) albo po prostu wyślę pocztą.

reklama
Ewelina ja mialam umowe do czasu porodu ,dostałam tylko zasilek macierzyński i koniec.Obecnie szukam pracy na pol etat ,najlepiej jak by dalo rade tu w Fordonie.Wczoraj do 1 w nocy pisałam CV no i zaczyna dzialac.Dzisiaj pojechalam z Mala do kuzynki na kawe ,no i tak sobie siedzimy ,a Julka zniknela no i sie okazalo ,ze my tu pierdu ,pierdu ,a ona se po klatce biega.Bo nie byly przekluczone drzwi ,to sobie otworzyla i poszla.Ale sie zdenerwowalam:szok:Ide na Gotowe na wszystko.

Ostatnia edycja:
Do góry