Dzień dobry,na szczęście noc była w miarę spokojna,tzn budził sie często ale mega gorączki nie było. Ignaś lubi spac z rączka na mojej szyi,wiec od razu poczułam jak robi sie cieplejszy i dalam ibum. A w ogóle to ja dziś jade do pracy, z młodym siedzi m bo u nich łatwiej wziac zwolnienie. Mam nadzieje ze sobie dadzą rade,wszystko maja przygotowane a Ignaś lubi byc z tatą, mówi tata Jemoczek
reklama
elahar
mama Madzi
Dzień dobry
Znalazłam chwilkę w pracy więc się witam
I ja mam nadzieję, że to kolejny przejściowy okres i że się unormuje z tym spaniem. Moja to potrzebuje żeby z nią posiedzieć, potrzymać za rękę, zaśpiewać i jakoś tam usypia...
Ja się cieszę z tego ale niestety nad nocnikiem nie pracujemy bo ja nie mam czasu a niania tez jakoś nie wykazuje ochoty do pomocy w tej sprawie.
Znalazłam chwilkę w pracy więc się witam
Elahar moja młoda ostatnio tez ma manie rozbierania się do rosołu i coś ze spaniem kłopoty, mam nadzieję, że to przejściowe.
I ja mam nadzieję, że to kolejny przejściowy okres i że się unormuje z tym spaniem. Moja to potrzebuje żeby z nią posiedzieć, potrzymać za rękę, zaśpiewać i jakoś tam usypia...
elahar - moja tez wola jak juz kupka zrobiona w pampku ;-)
Ja się cieszę z tego ale niestety nad nocnikiem nie pracujemy bo ja nie mam czasu a niania tez jakoś nie wykazuje ochoty do pomocy w tej sprawie.
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
dzień dobry:-)
Soppana cieszę się , że wszystko oki, dzis to juz pewnie antybiotyk zadziała i będzie tylko lepiej
Agutek dzięki, po lekturze kiedys byłam księżną, potrzebuje czegoś milutkiego;-)
Bogda, ja mam troche czasu, bo nie chodzę do pracy;-)
u nas coraz lepiej, mały przespał prawie cała noc, tylko jedna pobudka była
Soppana cieszę się , że wszystko oki, dzis to juz pewnie antybiotyk zadziała i będzie tylko lepiej
Agutek dzięki, po lekturze kiedys byłam księżną, potrzebuje czegoś milutkiego;-)
Bogda, ja mam troche czasu, bo nie chodzę do pracy;-)
u nas coraz lepiej, mały przespał prawie cała noc, tylko jedna pobudka była
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
cześć :-)
muszę się wybrać do Świata Książki i coś kupić, bo nie mam co czytać
nocka u nas znowu do bani łóżko ma 1,6 m szerokości, a Karol za wszelką cenę próbuje zająć moje miejsce i śpimy razem na jednej poduszce
muszę się wybrać do Świata Książki i coś kupić, bo nie mam co czytać
nocka u nas znowu do bani łóżko ma 1,6 m szerokości, a Karol za wszelką cenę próbuje zająć moje miejsce i śpimy razem na jednej poduszce
S
szalona mama
Gość
dzień dobry
nie wyspałam się a Szymek przespał całą noc
Mam pytanko do tych, które czytają książki. CO robicie z przeczytanymi? Może któraś z was chciałaby odsprzedać?
Idę robić ciasteczka śmietanowe bo same nie chcą się zrobić
nie wyspałam się a Szymek przespał całą noc
Mam pytanko do tych, które czytają książki. CO robicie z przeczytanymi? Może któraś z was chciałaby odsprzedać?
Idę robić ciasteczka śmietanowe bo same nie chcą się zrobić
Lajla83
Fanka BB :)
Witam
przysypało u nas troszkę
przysypało u nas troszkę
Dokładnie w świecie książki dużo jest takich pozycjiRoksi jak lubisz książki kobieco-afrykańskie, to w świecie książki zawsze cos znajdziesz, jest też teraz taka fajna o kobietach w kulturze chin,nie pamiętam tytułu
ja jestem zboczona i uwielbiam moje książki na półkach
madzikm
Mamy lutowe'07
Witam:-)
Przeczytane książki leżą na półkach
ale więcej pożyczam z biblioteki niż kupuję.
milokua takie towarzyskie flajdaczki, jak to mówi mój mąż: "Im to tylko kasa, paliwo i samochód i ich nie ma"
fredzikmy planujemy wyjazd na początek sierpnia, a Wy?
cóż to za ciasteczka?:-)
znasz moze ten sklep http://www.niebieskiemigdaly.com/
mówili o nim dziś w DDTVN
zdróweczka dla Ignasia!
Przeczytane książki leżą na półkach
ale więcej pożyczam z biblioteki niż kupuję.
milokua takie towarzyskie flajdaczki, jak to mówi mój mąż: "Im to tylko kasa, paliwo i samochód i ich nie ma"
fredzikmy planujemy wyjazd na początek sierpnia, a Wy?
cóż to za ciasteczka?:-)
znasz moze ten sklep http://www.niebieskiemigdaly.com/
mówili o nim dziś w DDTVN
zdróweczka dla Ignasia!
reklama