reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry,na szczęście noc była w miarę spokojna,tzn budził sie często ale mega gorączki nie było. Ignaś lubi spac z rączka na mojej szyi,wiec od razu poczułam jak robi sie cieplejszy i dalam ibum. A w ogóle to ja dziś jade do pracy, z młodym siedzi m bo u nich łatwiej wziac zwolnienie. Mam nadzieje ze sobie dadzą rade,wszystko maja przygotowane a Ignaś lubi byc z tatą, mówi tata Jemoczek:)

reklama
Jemoczek to dla zainteresowanych Remiczek:)
Roksi jak lubisz książki kobieco-afrykańskie, to w świecie książki zawsze cos znajdziesz, jest też teraz taka fajna o kobietach w kulturze chin,nie pamiętam tytułu:(

Dzień dobry
Znalazłam chwilkę w pracy więc się witam :tak:

a014.gif

Elahar moja młoda ostatnio tez ma manie rozbierania się do rosołu i coś ze spaniem kłopoty, mam nadzieję, że to przejściowe.

I ja mam nadzieję, że to kolejny przejściowy okres i że się unormuje z tym spaniem. Moja to potrzebuje żeby z nią posiedzieć, potrzymać za rękę, zaśpiewać i jakoś tam usypia...

elahar - moja tez wola jak juz kupka zrobiona w pampku :tak:;-)

Ja się cieszę z tego ale niestety nad nocnikiem nie pracujemy bo ja nie mam czasu a niania tez jakoś nie wykazuje ochoty do pomocy w tej sprawie.

dzień dobry:-)

Soppana cieszę się , że wszystko oki, dzis to juz pewnie antybiotyk zadziała i będzie tylko lepiej:tak:

Agutek dzięki, po lekturze kiedys byłam księżną, potrzebuje czegoś milutkiego;-)

Bogda, ja mam troche czasu, bo nie chodzę do pracy;-)

u nas coraz lepiej, mały przespał prawie cała noc, tylko jedna pobudka była:tak:

cześć :-)

muszę się wybrać do Świata Książki i coś kupić, bo nie mam co czytać

nocka u nas znowu do bani :baffled: łóżko ma 1,6 m szerokości, a Karol za wszelką cenę próbuje zająć moje miejsce i śpimy razem na jednej poduszce :dry:

dzień dobry
nie wyspałam się :confused:a Szymek przespał całą noc :tak:
Mam pytanko do tych, które czytają książki. CO robicie z przeczytanymi? Może któraś z was chciałaby odsprzedać?

Idę robić ciasteczka śmietanowe bo same nie chcą się zrobić :sorry2:

Witam:tak:
przysypało u nas troszkę:tak:

Roksi jak lubisz książki kobieco-afrykańskie, to w świecie książki zawsze cos znajdziesz, jest też teraz taka fajna o kobietach w kulturze chin,nie pamiętam tytułu:(
Dokładnie w świecie książki dużo jest takich pozycji:tak:

Mam pytanko do tych, które czytają książki. CO robicie z przeczytanymi? Może któraś z was chciałaby odsprzedać?
ja jestem zboczona i uwielbiam moje książki na półkach:rofl2:

Witam:-)

Przeczytane książki leżą na półkach:tak:
ale więcej pożyczam z biblioteki niż kupuję.

milokua takie towarzyskie flajdaczki, jak to mówi mój mąż: "Im to tylko kasa, paliwo i samochód i ich nie ma":sorry2::-D

fredzikmy planujemy wyjazd na początek sierpnia, a Wy?
cóż to za ciasteczka?:-)
znasz moze ten sklep http://www.niebieskiemigdaly.com/
mówili o nim dziś w DDTVN

zdróweczka dla Ignasia!

reklama
coś mi nie wyszło cytowanie:baffled:

madzikm niezłe z Was drajwerki:rofl2:
oglądałam dziś ddtvn bardzo ładne rzeczy:tak: ale pewnie ceny kosmiczne pewnie:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry