reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień doberek :-)

U mnie troszkę lepiej.
Dziś byliśmy na spacerku, nie długo, tylko kilka minut, więcej trwało wybieranie się z domu niż sam spacer, ale nawdychaliśmy trochę mroźnego powietrza.

Wszystkim chorym życzę duzo zdrówka.

Ewa moja młoda widzi balony w twoim suwaczku i woła balon :-D
Dziwny ten internista :-o ja to bym chyba zmineniła doktora, a na pewno to zwróciłabym doktorowi uwagę.

Fredzik a niech mrozi, może w końcu te wirusy i robactwo wymrozi.

Agutek ta...od piątku ocieplenie, ale jak mają być pluchy to ja wolę tak jak jest.

Agnes ja to pewnie oglądne dopiero na DVD, ale zawsze jest tak, że jak coś wyreklamowane, to potem, człowiek zawiedziony.

Ewelinka fajnie , że u Piotrusia się poprawia :-)

Sopana zdrówka dla Ignasia.

Miloku coś chyba jest w powietrzu, bo moja młoda też coś źle spała.
To na razie nie gratuluję jeszcze z jedzonkiem, ale fajnie, że jest lepiej.

Blue gratuluję sisi do nocia :-)

Kiki
możesz zawsze wystawić na dziale oddam, lub sprzedam, zaglądają tam dziewczyny, może ktoś się zainteresuje.
Na pewno fajnie byłoby mieć za te ciuszki chociaż na jakieś mleczko, więc wystaw sprzedam tanio.

Ja ostatnio miałam problem z zakupem bucików na śnieg.
Te które mam okazały się za małe,no, może nie tyle małe co wąskie, mała ma wysokie podbicie, zresztą, jak większość dzieci , a buciki takie robią, że ledwo mona założyć na nóżkę.
W końcu siostra powiedziała, żebym przyjechała i wygrzebała u niej w piwnicy i może znajdę coś dla mojej.
Wiecie co, znalazłam, akurat w sam raz na tą zimę, mam nadzieję, że nie urośnie jej nóżka więcej jak pół centymetra do marca, a może nawet kwietnia, nie wiadomo ile będzie trwać w tym roku zima.

reklama
hej Babeczki!

ewelina to ja teraz czary nad Wami odprawiam.......hokus...pokus...a kysz...i choroby nie wrócą:-)
:-)

DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieję, że pomoże:tak::tak::tak:

No i klapa, Ignaś ma to samo co Piotruś :( w nocy pojawiła sie gorączka, nawet nie mierzyłam, tylko dalam apap! Rano poszliśmy do lekarza i okazało sie ze to gardło,mamy antybiotyk i eurespal,teraz spi biedak,bo taki był marudny. Chciał isc na pole,robic ślady na śniegu a tu nie można. Kupiliśmy bajkę na dvd i jak wstanie bedziemy ogladac. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej!

Soppana ostrzegam, że dziś w nocy może dopaść Ignasia wysoka gorączka, u nas nurofen nie pomagał robiłam zimne okłady, dopiero jak podałam pyralginę w czopku(to na receptę), to odpuściło,

Blu, gratuluję:tak:, a sadzasz na nocniczek bez wołania, u nas dzis był straszny bunt:crazy:, nie chciał siedzieć:no:, może dlatego że przez chorobe mu odpuściłam:confused:

Aiwyls ja kupiłam w CCC fajne kozaczki za 49zł, tak na zmiane;-)

Ewelina nie strasz! Ja daje ibum,pomaga ale tak mniej wiecej dopiero po godzinie od podania,daje co 6 godzin. Dziś prawie nic nie zjadł,dopiero jak tata zrobił to z nim zjadł pare łyżek zupy. Mało też pije i to mnie martwi. :( oby noc była spokojna,
Do jutra.

Witam:tak:
chorowitką życzę zdrówka:-)

a my dziś byłyśmy na muzyce po 3 tygodniowej przerwie i pani powiedziała że Natalka urosła przez te 3 tygodnie:szok: w przyszłą sobotę mamy zabawę karnawałową:tak: będzie impreza:rofl2:
w ogóle to dziś nie podobało mi się zachowanie pani prowadzącej:no: wparowała do sali i oznajmiła że jedno dziecko ma zaległości w płaceniu i powiedziała oczywiście że mama (imię dziecka):baffled: na co mama powiedziała że dziś przed wyjściem zrobiła przelew:baffled: jakby nie mogła poprosić mamę i na osobności przypomnieć o płatności:baffled: tylko musiała mówić to na głos:wściekła/y: ja na miejscu tej mamy po zajęciach chyba bym zrobiłabym dym:angry:

Ewelina nie strasz! Ja daje ibum,pomaga ale tak mniej wiecej dopiero po godzinie od podania,daje co 6 godzin. Dziś prawie nic nie zjadł,dopiero jak tata zrobił to z nim zjadł pare łyżek zupy. Mało też pije i to mnie martwi. :( oby noc była spokojna,
Do jutra.

nie chcę cię straszyć, tylko pomóc, bo ja się już przekonałam, że leki dostepne bez recepty są łagodne i potwierdził to lekarz, że one obiżaja gorączkę na krótko, mój Piotrus do tej pory dobrze reagował na nurofen, a potem żałowałam że nie wzięłam od razu recepty na pyralginę, dopiero pobiegłam po nią drugiego dnia, życzę, aby was to ominęło:tak:

Roksi, rzeczywiście tak sie nie robi, publicznie zwracać uwagę w tak delikatnej sprawie:no:

Witam,
Ja ostatnio bardzo zaniedbuję forum bo znowu mi się zwaliło kilka spraw na głowę :baffled: Czytam Was tylko regularnie i życzę zdrówka wszystkim chorującym.
My się jakoś trzymamy, chociaż ostatnio zmęczona jestem bardzo. Madzia codziennie wychodzi z nianią na spacerek (jak bardzo zimno to tylko na pół godzinki) ale z usypianiem na noc znowu problem, bunt i wywalanie wszystkiego z łóżeczka łącznie ze swoim ubraniem :wściekła/y:
roksi rzeczywiście kobieta zachowała się bardzo niezręcznie w stosunku do tej mamy. Pewnie było jej przykro.
Pisałaś wcześniej że czytasz Białą Masajkę.Ja też przeczytałam 3 części i bardzo mi się podobała.
blueberry fajnie, że Karolek zaczyna już poważnie traktować nocnik. :-DMoja ani myśli. Zdrówka również dla ciebie.

roksi rzeczywiście kobieta zachowała się bardzo niezręcznie w stosunku do tej mamy. Pewnie było jej przykro.
Pisałaś wcześniej że czytasz Białą Masajkę.Ja też przeczytałam 3 części i bardzo mi się podobała.
elahar też przeczytałam 3 części i zdecydowanie najbardziej podobała mi się pierwsza część:tak: dwie pozostałe też fajne ale pierwsza rewelacja:tak: oglądałam też film ale jak to bywa z filmem okroili książkę do bólu:crazy:

elahar też przeczytałam 3 części i zdecydowanie najbardziej podobała mi się pierwsza część:tak: dwie pozostałe też fajne ale pierwsza rewelacja:tak: oglądałam też film ale jak to bywa z filmem okroili książkę do bólu:crazy:

Z tą pierwszą częścią to masz rację. Jest lepsza od pozostałych a filmu niestety nie oglądałam. Ale pewnie sobie daruję.

reklama
Roksi - co za baba :crazy: ja to tez bym pewnie zadyme zrobila po zajeciach :sorry2:
no nie:angry: nie dotyczyło to mnie a wkurzyło mnie strasznie:angry:

Z tą pierwszą częścią to masz rację. Jest lepsza od pozostałych a filmu niestety nie oglądałam. Ale pewnie sobie daruję.
pewnie szkoda czasu:tak: teraz czytam "Niewierna" nowość w Świecie Książki ale jak na razie nic nie mogę powiedzieć bo dopiero przeczytałam kilka stron;-) widziałam też tytuł "miłość lwicy" i też jakaś historia o kobiecie żyjącej w plemieniu Kenijskim:tak: może kiedyś się skusze ale na razie jestem po sąsiedzku w Somalii (Niewierna):-D

Do góry