reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A ja zamówiłam do wywołania zdjęcie w zeszłym tygodniu i miało być do odbioru w punkcie blisko mojego miejsca zamieszkania...tylko jakoś się nie odzywają :sick: (mieli dać znać mailowo).
Coś czuję, że nie wyrobią się do właściwego dnia, skoro już tyle to trwa. :angry:

Ale jakby co mam zapasowe inne już wywołane, chociaż zależało mi bardzo na tym. Cóż :eek::baffled:
Mam nadzieję, że mąż będzie zadowolony.

Dzięki za gratulacje z okazji tej sesji ;).
A tak a propos zdjeć to kolega mi wczoraj polecił na allegro albumy, które można sobie zamówić on line i podobno mają atrakcyjna cenę bo normalnie kosztuje ok. 70 zl (tak mi powiedzial z ma z tym troche do czynienia) a tam ceny zaczynają się od 4 zł (zależy od wielkości), nie ma cen minimalnych a chętnych tez nie ma więc za nieduze pieniądze można miec taki album. Zobaczcie sobie:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ale zauważ, że tam kilku tych samych użytkowników licytuje na wszystkich prawie aukcjach. Wygląda jakby to byli znajomi sprzedającego, którzy będą podbijać cenę...

Ale zauważ, że tam kilku tych samych użytkowników licytuje na wszystkich prawie aukcjach. Wygląda jakby to byli znajomi sprzedającego, którzy będą podbijać cenę...

Blueberry77 ten kupujący to na pewno nie "podbijacz ceny" tylko "wykorzystywacz okazji" bo to ten znajomy :tak:

A i ja też na 2 aukcje się zaoferowalam :)

Czwsc laseczki :-)

Ewelina ja obecnie jestem w Anglii, ale we wrzesniu jade do Polski na jakies 2miechy:-D:happy2:wiec spoko bedziemy sie mogly spotkac na spacerku:tak:tylko, ze ja jestem z fordonu dokladnie przylesie...:rofl2:

Miloku a w jakim to panstwie scunthorpe:confused:?

reklama
A dajesz mu coś przeciwgorączkowego? Np. ja mam Panadol w takim gęstym syropie, od razu też działa przeciwbólowo. Co prawda mój synuś jeszcze o ząbkach nie myśli, ale po szczepieniu mu dawałam ten syropek :tak:.
tez mam panDOL I JAK MA GORACZKE TO TEZ MU PODAJE ma, nadzieje ze juz niedlugo dadza mu spokoj te zabki
a wogule to one takimi etapami sie objawiaja
tydzien sa objawy i to silne a nastepny tydzien spokoj
przeczytalam ostatnio horoskop Tristana i napisali tam ze bedzi emial problemy z zabkowaniem :-:)-:)-(

debiutantko gratuluje

Do góry