blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzięki Kamilas :-). Pójdę zważyć małego, to wezmę receptę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelina - u nas podobniechodzi o kupkę. Już trzeci dzień mija i nic, nie wiem jak długo czekać z wizytą u pediatry?
Piotrek już od dłuższego czasu tak robijak noszę ją na ręku tyłem do siebie, to odchyla się do przodu i siedzi.
Gratulacje :-):-):-). Fajna nagroda, będzie miał synek super pamiątkęWItam Mamuśki
Konkurencja była żadna (10 zdjeć w sumie) bo chyba mało ludzio tym wiedziało ale udało nam się zająć pierwsze miejsce a nagrodą będzie godzinna nna sesja zdjęciowa dziecka oraz dziesięcio stronicowy album z wybranymi przez organizatora konkursu zdjęciami w formacie 30 x 22 cm :-).
ja mieszkam w scunthorpe, a teraz na urlopie w plHejka
Witam Cie Ewelinko...ja tez jestem z Bydgoszczy
Miloku a gdzie Ty mieszkasz?? Pytalam wczesniej ale widocznie nie odczytalas:-)
moja malutka tez juz chce siedziec najchetniej to ciagle by siedziala,jak ja klade to tez jest przerazliwy placzale wiem, ze czesto siadac nie moze...
POZDRAWIAM
WItam Mamuśki
Muszę się Wam pochwalić :-). Jeden z fotografów w mojej miejscowości zorganizował konkurs fotograficzny gdzie należało wysyłać zdjecia dzieci no i posłałam. Konkurencja była żadna (10 zdjeć w sumie) bo chyba mało ludzio tym wiedziało ale udało nam się zająć pierwsze miejsce ....:-)