blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja wiem czy co chwilę...? Na ogół nie mamy takiego brudu na podłodze, żeby szmata była czarna po przetarciu pokoju ;-).a to trochę roboty chyba jest bo co chwilę trzeba ściągać i przepłukiwać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wiem czy co chwilę...? Na ogół nie mamy takiego brudu na podłodze, żeby szmata była czarna po przetarciu pokoju ;-).a to trochę roboty chyba jest bo co chwilę trzeba ściągać i przepłukiwać?
Ja wiem czy co chwilę...? Na ogół nie mamy takiego brudu na podłodze, żeby szmata była czarna po przetarciu pokoju ;-).
wiem ,ze pytanie do madzika ;-)ale pozwole sobie na nie odpowiedziec tezmadzikm i myjesz na kolanach podłogę w całym domu?
ja nie mam dywanów tylko parkiet i kafle, jakbym miała wszystko myć na kolanach to bym kociokwiku dostałatylko mopem jadę i nawet się nie wgłębiam w to jak bardzo on to czyści czy raczej jak słabo
![]()
ja też widziałam już kilka takich wózków, przeważnie mutsy albo x-lander i dla mnie to wygląda idiotycznie, ale jak ludzie nie mają co z kasą zrobić to niech zakładają. moi znajomi na drzwiach do pokoju córy mają taką tabliczkę z napisem UL. WERONIKI żywcem jakby z jakiego muru zdjęta, podobno 50 zł kosztujewracałam z pracy idzie kobieta z wózkiem, mutsy na marginesie
na przedzie wózka przy koszu na zakupy miała przyczepione coś co przypominało rejestrację samochodową a na tym napis Maks i flaga Polski...ludzie mają pomysły![]()
jezu podziwiam was, mycie podłóg na kolanach...
toż to ja bym nic innego w życiu nie robiła tylko prała, prasowała, odkurzała, myła podłogi, gotowała...a kiedy odpoczynek, przyjemność itp.?
nie...życie jest zdecydowanie za krótkie![]()
u nas porządki przed świętami są po prostu ciut dokładniejsze niż zwykle, np odkurzam za kanapąmyje okna, zmieniam firanki itp. Jak obydwoje pracujemy to zwykle jest w domu bajzel
![]()