reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej

ale szał sprzątaniowy...
ja mam jak Soppana i Agutek ufff już myślałam że coś ze mną nie tak...
wpadłam na chwilę bo mam zaraz angielski
buziaki

reklama
Witam:-)

co do mycia podlog to sie zgadzam :tak:nie ma jak to szmata i kolana :tak:
też hołduję tej zasadzie:tak:

e tam, my mamy mop tego typu:
509874072_2

z nakładką z mikrofibry i jest super
blueberry a ja mam wrażenie że te mopy to tak myją powierzchownie:baffled: i lipa z fumami:baffled:

ja też widziałam już kilka takich wózków, przeważnie mutsy albo x-lander i dla mnie to wygląda idiotycznie, ale jak ludzie nie mają co z kasą zrobić to niech zakładają. moi znajomi na drzwiach do pokoju córy mają taką tabliczkę z napisem UL. WERONIKI żywcem jakby z jakiego muru zdjęta, podobno 50 zł kosztuje:szok:
ja mam mutsy:sorry: ale bez rejestracji;-)
na drzwiach pokoju Natalki mam coś takiego
2rrte07.jpg

no i rzuciłyście mnie na kolana:szok: umyłam podłogi, tak po magdzikowemu:-D:-D:-D,
jutro ja się rzucam:-D:-D

u nas dzisiaj była taka pogoda że można by się w depresje wpędzić:angry: lało i było szaro:angry: o 14 jak przyszłam do pracy to świeciło się światło które zawsze włącza się gdy się ściemnia:szok:

Dobry wieczór, no to jak już posprzątacie to poczęstujcie się ;-)

Załączniki

• IMG_4313.jpg
    IMG_4313.jpg
    270,2 KB · Wyświetleń: 15
  • IMG_4315.jpg
    IMG_4315.jpg
    276,2 KB · Wyświetleń: 18
Dobry wieczór Pracusiom i prawie -Pracusiom :)

Ja to ostatnio zdecydowanie z "ugrupowania" Agutka jestem - też jakos nie celebruję świątecznych porządków i nawet nie wiem kiedy okna umyć bo jak wracam z pracy to jest już ciemno a w sobotę ostatnio na zakupy jeżdżę a nadal nie mam dla wszystkich prezentów. Może jutro mąż da radę umyć bo nie pracuje ale ta pogoda jest taka obrzydliwa, że się okna otwierać nie chce...

Fredzik fajne pierniczki :). Ja juz troche zrobiłam ale planowałam zrobić jeszcze te z polecanej przez Ciebie stronki (zdjęcia na niej są takie apetyczne, że się oczu nie da oderwać :)).

Co do podłóg to ja ich wiele nie mam do mycia i kiedyś tradycyjnie "na kolanach" ale od czasu zaciążenia zanabyliśmy ;) mop i tak już zostało chociaż faktycznie porządnie to się mopem nie da umyć. Znajomi niedawno kupili tego parowego mopa i podobno na razie są zadowoleni.

Madzikim, mogłas jakoś żarobliwie zagadać o ten salceson " z wiepsza", mnie by też po oczach "waliło".

Chyba zaraz idę spać bo mnie dziś usypianie M wykończyło...

Dobranoc :)

Hej dziewczynki.Ja juz mam grubsze sprzatanie zrobione.Jestem zmeczona tymi porzadkami,i tak sobie mysle bo jestesmy w trakcie budowy domu i jak wszystko bedzie ok to za rok swieta juz bedziemy w nowym domu,i sprzatania bedzie o wiele wiecej:tak::szok: bo to jednak dom a nie mieszkanie 3 pokojowe.Agutek masz racje z ta pania do sprzatania ,musze pomyslec jak juz bedziemy mieszkac w domu hihihi:-DFredzik ja tez juz mam zrobione pierniczki,ale te Twoje sa bardzo apetyczne.Ewelina no to masz zdolnego brata,ze chce robic jedzonko na swieta.A te pomysly na jedzonko, to na zimno czy na cieplo?DOBRANOC kobietki:-)

Fredzik wymiatasz z tymi wypiekami :-D

co do mopa, który pokazała blue to u nas w szpitalach tylko takimi myją podłogi i na każdą salę mają osobną tę szmatkę....ale właśnie przeraża mnie to mycie w rękach tego syfu potem, ble... hihi :-D

madzik no domek to na razie nierealny jest, ale może kiedyś, pomarzyć mogę :-p

poszłam wczoraj spać o 20.30....

Witam
Fredzik a mam pytanko jeszcze odnośnie tego mopa czy tam jest coś co trzeba co jakiś czas dokupić:confused: czyli jakieś końcówki czy filtry:confused:

oczywiście u nas znów leje
Agutek przy takiej pogodzie najchętniej bym z łóżka nie wychodziła;-)

reklama
no właśnie i Fredzik jak często go używasz? normalnie jak standardowo często myjesz podłogi czy właśnie raz na jakiś czas? bo mnie to interesuje właśnie czy to można np. 2 razy w tygodniu używać i z parkietem nic się nie stanie czy jednak nie?

Do góry