reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

e tam, my mamy mop tego typu:
509874072_2

z nakładką z mikrofibry i jest super

reklama
Ale mam lenia:szok:Okno jedno umyte czeka jeszcze jedno ,a mi sie nie chce .Ja mam podobnego mopa jak Blue i jestem zadowolona musze go czesto prac bo jak jest brudny to zostawia smugi:tak:Sandi moze to taki bunt,pewnie z czasem jej to przejdzie.Madzik widze ,ze robota Ci sie w rekach pali ,daj mi troszke Twojej energii.Ewelina dobrze ,ze z Malym juz lepiej.Dobra pierdu ,pierdu ,a czas leci ide dzialac dalej papa

Sandi, to rzeczywiście jakis kryzys, nic tylko przeczekać:baffled:, my mielismy pewnego rodzaju kryzys jakiś czas temu, mianowicie Pietrek umyslił sobie, że bedzie mi spał na rękach, co odłozenie do łózka, to ryk i tak kilka nocy z rzędu:crazy:, aż przeszło:confused:

Agnes, gdzie tak gnasz?

Madzik, u nas jest dokładnie odwrotnie, to my często gościmy sie poza domem:-D
tak samo w świeta, wyjeżdżamy dzień przed wigilią i nie wiem kiedy wrócimy, pewnie jak się czyste ciuchy skończą:-D, albo nas wyrzucą:baffled:

madzikm i myjesz na kolanach podłogę w całym domu?
ja nie mam dywanów tylko parkiet i kafle, jakbym miała wszystko myć na kolanach to bym kociokwiku dostała :szok: tylko mopem jadę i nawet się nie wgłębiam w to jak bardzo on to czyści czy raczej jak słabo :-D

blue a do tego mopa jakieś specjalne wiadro potrzebne? bo się nad takim kiedyś zastanawiałam...

blue a do tego mopa jakieś specjalne wiadro potrzebne? bo się nad takim kiedyś zastanawiałam...
My mamy taki mop ze ściąganymi nakładkami i zwykłe wiadro prostokątne. Nakładkę się ściąga i przepłukuje. Są też takie z wyciskarką, ale ręcznie się dokładniej płucze (tak mi się wydaje).

Fredzik, ja wsiadam i wysiadam na pętli,wiec zajmuje sobie miejsce w kącie i nadrabiam zaleglosci na BB :) lub czytam gazetę. Mam na to jakies 45 min! Niestety żłobek na jednym koncu miasta a praca na drugim!
A propo samochodu to dopiero sie wybieram na prawko i prosze mnie wirtualnie kopnąć w d... jakbym sie ociągała! Na auto przyjdzie czas jak skończą remont na głównej ulicy!

My mamy taki mop ze ściąganymi nakładkami i zwykłe wiadro prostokątne. Nakładkę się ściąga i przepłukuje. Są też takie z wyciskarką, ale ręcznie się dokładniej płucze (tak mi się wydaje).

a myjesz takim wyciągniętym prosto z wody bez odsączania?

wracałam z pracy idzie kobieta z wózkiem, mutsy na marginesie
na przedzie wózka przy koszu na zakupy miała przyczepione coś co przypominało rejestrację samochodową a na tym napis Maks i flaga Polski...ludzie mają pomysły :szok:

reklama
Do góry