reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Cześć wam :-).

Dzisiaj idę od razu po pracy na firmową Wigilię, która ma trwać do białego rana ;-). Ale ja raczej tyle nie wysiedzę :-p.

My w ogóle jakoś lajtowo podchodzimy do świąt. Ani jakiegoś specjalnego sprzątania nie urządzamy, ani nie szalejemy z zakupami i gotowaniem.

blueberry a ja mam wrażenie że te mopy to tak myją powierzchownie:baffled: i lipa z fumami:baffled:
Fugi to tylko szczoteczką do zębów ;-). A tak serio, to nikt mnie nie namówi, żebym jechała na szmacie na kolanach :no:. Może i jest powierzchownie - trudno :-p.

hej:-)

ewelinaa chodzi Ci o pomysły na obiad? czy na kolację Wigilijną?

oczywiście na obiad:tak:,
bo Wigilia, to u nas tradycyjna z karpiem i barszczem z uszkami, jeszcze pierogi i ryz z cynamonem, zupa grzybowa, śliwkowa, w sumie zawsze 12 dań wychodzi

Agnes, do gotowania zmusiła brata sytuacja, od kiedy studiuje mieszka sam i sam sobie gotuje, bo na gotowe szkoda mu kasy:-D

ja ze sprzataniem, to tez nie przesadzam;-), tylko wczoraj mnie natchnęło na to mycie podłóg:-D,

idziemy z Pietrkiem do kontroli z noskiem, jest lepiej, ale chce żeby go jeszcze lekarz zobaczył:tak:

u nas dziś ponuro, ale nie pada, więc spacer sie uda;-)

Fredzik poczęstowałam sie Twoimi pierniczkami, pyszne:tak:

właśnie zjadłam pasek czekolady i pije drugą kawe:tak: nie mogę się obudzić:no: nic mi się nie chce:no: potrzebuje powera:tak: bardzo dużej dawki:tak:

reklama
witam dziewczyny :)

oj aj podlog myc nie lubie a juz napewno nikt mnie nie zmusi do mycia na kolanach :no:
mopem przecieram 2 razy dziennie i musi wystarczyc :tak::-)

ach kurcze ta moja glow amnei wykonczy
boli mnie juz od 3 dni non stop
czy ktos ma lepetyne na wymiane:confused::-D

przyleciala moja mam w nocy byla wiec mlodego juz nie budzilismy
od rana czekala i krecila sie ico 5 minut sie pytala " nio kiedy on wstanei":-D a Tristan jak na zlosc pospal do 9.30 :-D:-D:szok::rofl2:
nio ale wstal , i poznal babcie i dostala chyba z 50 caluskow i przytulal sie pol dnia
myslalam ze raczej berdzie taki ostrozny na poczatek a potem sie rozkreci a on odrazy do babci:-) babcia az sie z wzuszenia i szczescia poplakala:-D:-D

a teraz spedzili noc u mojej siory
musialam ich wywiezc bo u nas padl bojler i zimno w domu jak cholera
wlasnie jakis koles kombinuje jak to naprawiec ale cos kiepsko to widze

dzisiajm mamy mikolaja w przedszkolu i mam nadziej ze do tego czasu on juz skonczy bo bardzo chce tam z mlodym isc:tak:
milego cieplejszego dnia:tak:

Do góry