reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

pytałam lekarza czy to może być od ząbkowania - wychodzi jej jedna i druga czwórka - ale powiedział, że to za wysoka temperatura na samo ząbkowanie...

Agutek, ty może jednak zmień tego pediatrę :baffled: Szymkowi jak rosły trójki miał 41 st gorączki, minęło po 4 dniach. Byliśmy wtedy na wczasach, a gorączki niczym nie dało się zbić, dwie noce nie spaliśmy tylko robiliśmy mu zimne okłady z ręcznika.
Niech gorączka szybko mija:tak:
Hmmm, szkoda, że będziesz zaganiana 16-stego :-(
miłego dnia!

reklama
agutku zdrowka dla Toli :tak:

u nas dzisiaj pododa deszczowa
leje wieje blee
wychodzi na to ze siedzimy w domu
ale moze to i dobrze boja bym znowu na zakupy poszla ,a brzucho mne pobolewa wiec nei wskazane

coreczka wlasnie oglada "mala syrenke":tak: wogole ostatnio zauwarzylam ,ze duzo bardziej zaczely ja interesowac bajki "dla starszych" (jesli mozna tak nazwac) dzieci niz te dla najmlodszych typu teletubisie itp. wczoraj np ogladalysmy "madagaskar":tak: i Malenka siedziala zaciekawiona nawet nic jej uwagi nie rozpraszalo :szok:

miloku - no u nas pogoda podobna do twojej :baffled:ale dla ciebie to i moze lepiej ze w domciu posiedzisz:tak:;-)

Agutku - zdrowka dla Tolci :tak:

Agutek zdrowka zycze Malej:-)Oj Ci lekarze co jeden to lepszy,czlowiek sam sugeruje co moze byc dziecku.Moze to 3-dniowka?Lece bo czeka mnie pranie i takie tam ,ale mam lenia:tak:

miloku - no u nas pogoda podobna do twojej :baffled:ale dla ciebie to i moze lepiej ze w domciu posiedzisz:tak:;-)

Agutku - zdrowka dla Tolci :tak:

Sandi nio widzisz znalazlam sobei zajecie w domu :-D:-D:-D
zbudowalismy z mlodym wielki namiot z kocy , poduszek ,krzesel i kartonow zrobilam obiadek , nio i oczywiscie blysk w domu
wiecie co ja to sie w tej ciazy jakas pedantyczna zrobilam
nigdy nie mialam tak czysto w domu :szok::szok::-D:-D

ide polezec bo mlody sie domaga kopniakami :blink:

reklama
Witam, widzę że wszystkie mamy leniwy dzień. Miałam "pałera" do sprzątania w tygodniu więc dziś laba tylko odkurzyłam i wyjęłam z dziećmi troszkę dekoracji świątecznych.Ja może jutro na zakupy wyskoczę, po ostatnie prezenty mamy chrzciny 1 dnia świąt i mąż jest chrzestnym, więc musimy wyskoczyć po pamiatkę.

Do góry