reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry

Elahar, spijcie dobrze;-)
a Madzia to niezła agentka, dobrze ze mój nie ma zapędów ekshibicjonisty:-D,
w ogóle to odpukac, ładnie zasypia:tak: i w dzień, i w nocy:-)

Oj nie ciesz się nie ciesz, z dziećmi to różnie bywa :-D Moja przez dłuższy czas też ładnie zasypiała :tak:

elahar, mój jeszcze czasem się rozbiera ale ćwiczy też ubieranie, z lepszym lub gorszym skutkiem ale ćwiczy zawzięcie, czasem bluza jest zamiast spodni założona :-D

Wiesz, że u nas tak samo. Madzia czasami chodzi w spodniach na głowie :-D Ale to chyba robi dla zabawy :tak:

reklama
cześć:-)ale mam mgle za oknem:tak:a mnie od rana boli gardlo i prawe ucho:-(blueberry77 super z tym mikolajem ja tez nigdy nie mialam takich niespodzianek w pracy:-(musze isc na rynek zrobic zakupy ,ale mi sie nie chce ...

witam :)
u nas dzisiaj sloneczko swieci :)

jutro mikolaj chodzi a ja nic nie mam jeszcze kupionego:szok::szok::szok:
a si;ly na taki dlugi spacer na miasto to raczej nie mam :-(
musze kogos zatrudnic :tak:;-)

ide cos wszamac bo dopiero wstalismy

Dostałam własnie wiadomosc na komputer ,mam internet w iplusie ,ze zmniejszyli mi transfer MB dlaczego ?:baffled:
Pewnie przekroczyłaś limit transmisji - w zależności od abonamentu masz różne limity przesłanych i odebranych danych, po przekroczeniu limitu operator zmniejsza prędkość transmisji. W następnym okresie rozliczeniowym powinnaś mieć przywróconą pełną prędkość.

reklama
Tak teraz sobie mysle ,ze w sobote jak byla impreza to dzieciaki bawily sie laptopem i pewnie posciagali gry ,a mowilam ,ze nie mozna :wściekła/y:Blueberry77 myslisz ,ze wroci mi pelna predkosc za miesiac?musze do nich zadzwonic to tego iplusa i tyle .

Do góry