reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej
ale u nas dzisiaj mróz:szok::szok::szok:
moja katar ma rano popołudniu i wieczorem zdrowa jak rybka:tak:

soppana u mnie jest taka księgarnia:tak: czyli mogę iść tam i się zapisać:confused: mikołaj ma mi przynieść kilka książek więc może będzie niezła zniżka;-)
Agutku moja wczoraj spała od 11 do 14:15:tak: jakiś dzień na sen:-D

zdrówka dla wszystkich chorujących:tak:

reklama
dzień dobry,

u nas choroby ciąg dalszy:no:, brak apetytu, na szczęście gorączki nie ma, a kupka była dopiero jedna od wczoraj wieczora:sorry:, z ryżem dałam dobie spokój, bo tylko go denerwowałam:baffled:,
a wczoraj był chyba rzeczywiście dzień na spanie, bo mój spał prawie 4godz:szok::szok:, bałam sie o noc, a on spał bez przerwy do godz 9-tej:laugh2::szok::laugh2:

u nas jest teraz sliczne słoneczko, mały bez gorączki, to chyba wyjdę na dwór, nie zapytałam o to lekarza, ale chyba mu nie zaszkodzi, co?

Dzień dobry,

nadaję z domu bo Mik dalej chory, wczoraj był w żłobku i zasugerowali mi delikatnie że sio
m też chory i ze mną też coś niebardzo

Ewelina, ja bym nie wychodziła, bo to taka zdradliwa pogoda, w niedzielę wydawało mi się że Mik jest już prawie zdrowy i pojechaliśmy do cioci, i to był zły pomysł, lepiej niech sobie Piotruś to wysiedzi w domu do końca, moim zdaniem

fredzik ,ewelinka,pooka zdrowka dla Was i dla dzieciaczkow
u nas ladna pogoda , a matka nie ma sily z mlodym na dwor wyjsc :wściekła/y::wściekła/y:
mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agutek , roksi wasze dziewczyny tak ladnie spai a moj , co drugi dzien i to po pol godziny ( jak dobrze pujdzie ):szok::szok:
czemu on tak malo spi:confused::confused::confused::confused::confused:

pooka, masz rację, pogoda ładna, ale tylko przez okno:baffled:, jak wyszliśmy, to okazało się, że wiatr okropnie zimny jest:wściekła/y:, więc za radą Fredzika chciałam kupić tylko wafle ryżowe i do domku:tak:, wafle byly o przedziwnych smakach, ale nie było takich najzwyklejszych, więc odwrót i do domu:sorry2:,

miloku, twój maluch nie spi, bo nie potrzebuje pewnie tyle snu:tak:, mój tez mało śpi:baffled:, ale w czasie choroby o duzo więcej:szok:, bo pewnie organizm sie tego domaga,

blu mam kilka propozycji ksiązkowych
diabeł ubiera się u prady (dobre- jeżeli nie widziałaś filmu)
niania w londynie(lekka łatwa i przyjemna)
cienka rózowa kreska
anioł stróż (cos w stylu p.s. kocham cię)

blu mam kilka propozycji ksiązkowych
diabeł ubiera się u prady (dobre- jeżeli nie widziałaś filmu)
niania w londynie(lekka łatwa i przyjemna)
cienka rózowa kreska
anioł stróż (cos w stylu p.s. kocham cię)
Dzięki :tak:. Co prawda pani już do mnie dzwoniła i złożyłam zamówienie, ale przyda się w przyszłości. Chociaż jak przejrzałam ich ofertę i zanotowałam ciekawe pozycje, to mam listę na najbliższy rok ;-). Oczywiście moja lista nie pokrywała się z listą tej pani, ale i tak całkiem fajne pozycje udało mi się wybrać :tak:

reklama
Agutek, niania w londynie jest melissy nathan i chyba jednak to jest cos innego;-), muszę sprawdzić, dobra była:confused:, pewnie to coś lekkiego, jak i moja :-D

a marchewka sie gotuje:tak:,
chyba jest mała poprawa w chorobie, bo kupki nie sa juz tak często, a były nawet co godzinę:-(

Do góry