reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja chyba sobie tez zapodam duuzo witaminki c bo oslabiona strasznie jestem i jeszcze gardlo mnei pobolewa
dobrze ze po wczorajszej awanturze mlody narazie grzecznie sam soba sie zajmuje
heheh zobaczymy jak dlugo

reklama
hej:-(

a u nas choróbsko na całego:no:, Mały dostał gorączki w nocy z soboty na niedzielę, która cały czas sie utrzymuje, do tego straszna biegunka:-(,
wczoraj wieczorem był lekarz i mówi, że to wirus, ale trudno powiedzieć, co z tego sie jeszcze może rozwinąc:baffled::confused:, mały jest smutny, osowiały, ciągle sie tuli:-(, jest na diecie bezmlecznej i bezmięsnej i normalnie nie wiem, czym nakarmić moje dzieciątko:no:,
rano zjadł chlebek z masełkiem, a teraz muszę mu podać ryż z warzywami, ale moje dziecie nie toleruje ryżu:szok:, normalnie ma odruch wymiotny po nim:-(, macie pomysły jak mu go przemycić:confused:

pozdrowienia dla wszystkich

Miloku, zdrówka zycze dla Ciebie i Krasnoludka w brzuszku

Ewelina, Mik bardzo lubi zupke z ryzem, dużo warzyw i ryż
dostaje tez czasem mus z jabłek gotowanych (moga być tez inne owoce) + ryż
a makaron lubi?

Ewelina, Mik bardzo lubi zupke z ryzem, dużo warzyw i ryż
dostaje tez czasem mus z jabłek gotowanych (moga być tez inne owoce) + ryż
a makaron lubi?

owoców nie może jeść:no:, a wiem że i taknie lubi, pozostaje mi pierwsza opcja z warzywami:baffled:

Ewelina, ja bym nie wmuszała tego ryżu. Dałabym makaron, albo chleb, cokolwiek jest w stanie zjeść. A ryż możesz spróbować w postaci kleiku na wodzie.

zrobiłam mu takie purre ryżowe i wymiotował nim:no:, a makaron niby tez nie jest wskazany w czasie choroby:szok:, dobrze że chlebek lubi:tak:

ja z uporem maniaka będę pisać - biegunka = marchwianka
podczas biegunki dzieciaki rzadko w ogóle chcą jeść, jeśli już to piją, a to pięknie zatrzymuje....ja myślałam, że moja tego nie ruszy (ja bym nie piła) a ona to wciąga i szybko jest po sprawie :tak:

reklama
witam
dopiero wróciliśmy z wesela:-psuuuuper było, Ignaś "tańcił" do 22, potem zasnął u jednej z cioć na kolanach, więc pojechalismy go położyć i została z nim babcia panny młodej:-)wrócilismy o 5 a Ignaś się obudził o 6.20:baffled:

Do góry