reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek jestes meteopatką:confused:, a jak sie czujesz przy wysokim ciśnieniu?

wyglada na to, ze tak :-(
przy wysokim cisnieniu zazwyczaj wlasnie bardzo dobrze sie czuje...tylko przy takiej pogodzie jak jest teraz czuje sie fatalnie...

napisalam do bebiko maila, bo ciagle ta strona nie dziala...mozna tylko corcie znalezc przez sortuj-najczesciej oceniane, wtedy jest miedzy 5-8 strona najczesciej...ciekawe czemu tak sie dzieje:confused: w ogole ciekawe czy mi odpisza :dry: maz sie wkurzyl i wyslal drugie zdjecie, zobaczymy czy z nim bedzie taki sam problem :dry:

Fredzik dalam dzisiaj corze jajecznicze z jaj przepiorczych, ale tylko skubnela kilka kawalkow...wysypka nie wyskoczyla, ale zaczela sie dziwnie zachowywac, plakac, marudzic, az w koncu brzydka kupke zrobila, wiec kto wie czy to nie od tego? po tej kupce juz zachowuje sie normalnie :tak: takze dalej sobie odpuszczamy jaja na jakis czas...

reklama
mamy sporo skorpionic tutaj :-D

no i z drugim zdjęciem jest tak samo...jak się chce wejść przez linka to nie działa...buuu :dry:

mąż poszedł z młodą na spacer, ale musiałam się naprosić, bo oczywiście jak to sam? jak już to wszyscy razem, itp., itd. wasi mężowie też tak mają?
musiałam wytłumaczyć, że ja w tym czasie posprzątam bo przy niej nie mam jak i że obiad robić będę i w końcu się przekonał...

MÓJ tez nie wyjdzie sam na spacer:no:, a pewnie dlatego, że nie wiedziałby co z małym robić:-(, on chciałby żeby szedł grzecznie za rączkę, a z Piotrusiem tak sie nie da:-D, jest zbieranie lisci, kamyczków;-), a M tego nie rozumie:angry:

mój na szczęście jest skory to wygłupów przedziwnych, ale za to ciągle myśli, że trzeba zawsze na spacer iść całą rodziną, a potem nie ma komu chaty posprzątać czy obiad ugotować :-D

Debiutantko , Bluberry all the best :-):-):-):-)

a my siedzimy dzisiaj w domku mlody wczoraj woskowal z tata samochod i chyba go przewialo bo wieczorem kaszlal i mial goraczke

moze dlatego ten brak apetytu przez ostatnie dni

Hej :-).

Dzięki za życzonka :tak:

dziewczyny nie bójcie się, że maluchy bez szczebelków wypadną...moja ani razu z łózka nie spadla, a śpi w nim już 3 miesiące..no chyba, że jakieś wyjątkowe wiercipięty z nich, no ale to i tak o niebo bardziej bezpieczne niż lot z wysokości po wspinaczce na szczebelki ;-)
Mój by na pewno spadł, bo jest straszną wiercipiętą. Na wakacjach nam spadł z podwójnego łóżka, a zostawiliśmy go na środku :baffled:.

Karolek jest chory :-(. Wczoraj nic się nie działo, a w nocy dostał gorączki. Gdyby nie to, że wzięłam go do łóżka, to bym nie wiedziała nawet, ale jak go wzięłam na ręce to od razu poczułam że jest bardzo ciepły. Rano dalej był rozpalony, dałam nurofen i przeszło. Ale pojechaliśmy do lekarza (prywatnie oczywiście) i okazało się, że ma zapalenie gardła i ucha. Dostał antybiotyk pierwszy raz w życiu :-(.

Co do spacerów, to mój m w ogóle nie lubi chodzić. Z reguły chodzę sama z synkiem.

dzień dobry

blueberry wszystkiego najlepszego :tak: i zdrówka dla Karolka.
Fredzik też się zastanawiam nad zmianą łóżka dla Madzi bo często zawiesza nogę i chce wychodzić. Mam nadzieję, że nie wypadnie :baffled: A stronkę z przepisami bardzo fajną podałaś :tak:

reklama
blueberry zdrówka dla Karolka, oby szybko przeszło....
miloku Tristanowi też żeby nic się z tego kaszlu nie zrobiło

mnie znowu coś głowa i oczy zaczynają boleć
czy ta pogoda w końcu się zmieni :angry:

młoda wróciła z mężem ze spaceru i padła spać
my już obiad zjedliśmy a ona dalej chrapie :-)

Do góry