reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Maks padł mi na reku uff taki dzis rozbrykany i łobuziasty jest
męza dzwonił że dłużej w pracy zostaje a tyu ziemniaczki na ogniu juz sa no trudno odgrzeje sobie
kurcze ale mi sie trafiło ospa w domu a tu nagle taki bum ogłoszeń o prace w moim kierunku wrrrrr no a tu nei wiadomo czy za tydzień Maksa nie trafi ospa
zobaczymy musze poczekać i uzbroić sie w cierpliwośc
niby jest tam jakieś przysłowie cierpliwośc popłaca więc włączam na luz i czekam :)))

a ja chetnie na spotkanko z dziecmi czy bez heheh bo z białą biedronką nie wyjdę a maks zakatarzony ale za jakiś czas kto wie
w |Zuzi przedszkolu jest reklama jekiegoś fajnego miejsca z basenem piłkowym i innymi atrakcjami to moze by było miejsce akurat na spotkanie mam i dzieci

hello...
ja już po pierwszym dniu szkolenia...

ale się wam nagle na spotkanka zebrało :-D ;-) :rofl:
madzikm :-D :-D no nietypowe doświadczenie, bo nagle widzisz tę osobę na żywo, słyszysz głos, gestykulację widzisz, no wszystko...człowiek taki prawdziwy się robi ;-)

A ja myślałam, że lubisz takie miejsca :-D.

kurde, ale nie takich ekstremalnych :-D
normalnie non stop słyszę klaksony, silniki aut i tłumy ludzi przewalające się wszędzie, masakra :-D

witam wieczorkiem
zaraz będzie dobranocka, więc mam jakieś 7 min łącznie z reklamami;-)
Ewelina spotkanko jak najbardziej, może być w przyszłym tygodniu:tak:
dziś sobie odpuściłam nawet sprzątanie, zrobiłam zapiekankę makaronową na obiad i leżelismy sobie na łózku z Ignsiem, mamy taką fajną zabawę Młody jeżdzi po mnie traktorem a ja mu mówię: "uwaga góra" jak wjeżdza na biodro:-D i potem zjezdza w dół:-D
jutro zostajemy w domu i sprzątamy, potem weekend w pracy i tydzień wolnego:happy:
Agutek ja też się czuję przytłoczona jak jestem w Warszawie, a przecież Bydgoszcz to też duże miasto:baffled: no ale ostatnio na szkoleniu wywieźli nas do dzielnicy Białołęka, do takiego fajnego małego hotelu i poszliśmy wieczorem do sklepu po jakieś wzmacniacze;-) pani z recepcji nas pokierowała, idziemy,idziemy i nagle ...asfalt się skończył:-D i latarni ani jednej, komórkami sobie świeciliśmy:-D no ale trafiliśmy:happy:
no i juz zainteresowanie bajką trwało dokładnie 5 min i teraz sie drapie, no cóz jutro sie odezwe

aguteki co dziś wieczorem upolowałaś? albo kogo?:rofl2:
jak mąż sobie radzi? Tola pyta o mamę?

agatulkato miałaś już jakieś tel. w sprawie pracy?

Zosia już śpi słodko:happy2:powymieniałyśmy każdego członka rodziny i znajomych, że śpią:tak:potem mówię, żeby aniołki się jej przyśniły i się żegnam a ona przykryta kołderka po uszy robi mi papa:-)- przesłodkie to jest:happy2:

Soppana to jesteśmy umówione, oby nam pogoda dopisała:tak:

Madzik, jak minął ci dzień nauczyciela;-)

u nas chłopaki się kąpią:tak:, potem ja ubiorę w pizamkę, buziaczki, papa i usypianie z tatusiem;-)

aguteki co dziś wieczorem upolowałaś? albo kogo?:rofl2:
jak mąż sobie radzi? Tola pyta o mamę?

agatulkato miałaś już jakieś tel. w sprawie pracy?

Zosia już śpi słodko:happy2:powymieniałyśmy każdego członka rodziny i znajomych, że śpią:tak:potem mówię, żeby aniołki się jej przyśniły i się żegnam a ona przykryta kołderka po uszy robi mi papa:-)- przesłodkie to jest:happy2:

tzn znalazłam kilka fajnych ofert z jednym kolesiem jestem umówiona ze pod koniec tyg bedzie dzwonił a na jutro wieczór jestem też umówiona zobaczymy co z tego wyniknie :p
kolacja zjedzona ale spać im nie w głowie
do jutra

reklama
madzikm upolowałam parę rzeczy ;-)
a córcia ponoć taka zadumana chodzi...nie cieszy się za bardzo...nie wiem czy jutro się zobaczymy, bo jak przyjadę to już jej pora spania, ale mąż spróbuje ją przetrzymać :-) a mąż dzielnie sobie radzi i mówi, że nawet wcale to nie jest dla niego męczące :-)

Do góry