reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
jestem:tak: po belly dande;-) powiem Wam że myślałam że będzie łatwiej:baffled: a to dopiero poziom podstawowy:szok::szok::szok::szok: normalnie perfekcja jak w balecie:crazy:
uciekam spać
aaaaaa po you can dance jest super horror "Zejście" polecam:-)

Dobry Wieczór.
Właśnie patrzę na ten horror, ale chyba przełączę.

Widzę że spotkania się zaczynają :-)

Ja też z okolic południowych jestem,ale zżyta z wami nie jestem więc spotkanie chyba sobie odpuszczę :zawstydzona/y:

Czy pisałam że ja też waga jestem :tak: urodzinki niedawno miałam.Zaczyna się właśnie ten czas, gdy staram się nie liczyć roczków, chyba przejdę przemianę i zacznę tylko imieniny odprawiać :-p

Ostatnia edycja:
Agatulka współczuję ospy, ale przynajmniej będzie już za wami.

Ewelina życze szybkiego powrotu do zdrowia dla Piotrusia.

Debiutantka - zapalenie oskrzeli, oj, zdrowiejcie szybciutko.

Ja zastanawiałam się nad szczepieniem przeciw odrze i rota-wirusom, ale czytałam nie za miłe rzeczy o szczepionkach, chyba dam sobie spokój.

Idę też spać.

"udoskonalilam" ;-):-p troszke nasza liste :tak:spojrzcie prosze i jakby cos to poprawie :tak::-) i poprosze o reszte dat :tak:;-)

wiec gasze swiatlo :-) i zycze dobrej nocki :-)

aa i wiecie co ..mojej coreczki chyba nie da sie juz oduczyc spania calej nocki w lozeczku :baffled: przebudza sie (wlasnie ja przelozylam:sorry2:) i placze ide do niej tule a ona mowi "niee" i wyciaga raczki ,zeby ja wyjac i pokazuje paluszkiem na nasze lozko i mowi "spi" (ze chce spac tam) klade ja u nas w lozku i spi ladnie dalej :tak:nie musze spac z nia ,ani nic tylko poprostu koniecznie musi byc u nas w lozku :dry:teraz tez jak ja przekladalam to zostala sama w pokoju (maz w pracy , a ja na bb:zawstydzona/y::-pi sprzatanie :baffled:) i nie przychodzi wiec nie chodzi tu o spanie z mama :no:tylko o lozko :confused: ??? juz sama nie wiem co poczac bo w sumie to nie jest zaden problem przelozyc ja jak spi ladnie dalej ,a i mama moja mmowi ,ze sama musi sie oduczyc? bo jak zamienimy lozeczko na lozko to i tak bedzie przechodzila jak bedzie chciala :sorry2: troszke zamotalam :rolleyes: ale mam nadzieje ,ze wiecie o co mi chodzi :cool: co wy o tym sadzicie?

Witam:tak:
moja szkuda przyszła do nas o 6:30:baffled: i oczywiście od razu za pilota i mini mini:baffled:
jak jest jeszcze ciemno o 6:szok: normalnie nigdy nie miałam problemu ze wstawaniem a teraz nie mogę się zwlec z łóżka:angry: już niedługo zmiana czasu więc będzie łatwiej:tak:

Sandi a sypiała długo z Wami:confused: tzn czy jak było mniejsza:confused:

Witam noc jako taka ale bajki też szybko
racja o 6 jest tak ciemnooo
a tu chyba nie długo zmiana godziny się szykuje wrrrrrrr

Dobry Wieczór.
Właśnie patrzę na ten horror, ale chyba przełączę.

Widzę że spotkania się zaczynają :-)

Ja też z okolic południowych jestem,ale zżyta z wami nie jestem więc spotkanie chyba sobie odpuszczę :zawstydzona/y:

Czy pisałam że ja też waga jestem :tak: urodzinki niedawno miałam.Zaczyna się właśnie ten czas, gdy staram się nie liczyć roczków, chyba przejdę przemianę i zacznę tylko imieniny odprawiać :-p

etam mało zżyta ja tez od niedawna na nowo tu siedzę to byśmy się poznały na spotkanku:p
po to by takie spotkanko było
pozdrawiam :))))

reklama
Do góry