reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-). U nas nocka całkiem ok, ale i tak jestem śpiąca, bo pogoda taka ponura... Synek z rana mi przywalił autkiem, a potem usiłował mnie uszczypnąć :wściekła/y:. Bo się wkurzył, że w TV przestali pokazywać auta :baffled:. A pół godziny później płakał jak wychodziłam do pracy :baffled:.

Ja też z okolic południowych jestem,ale zżyta z wami nie jestem więc spotkanie chyba sobie odpuszczę :zawstydzona/y:
Zawsze można to zmienić :-)

Ja zastanawiałam się nad szczepieniem przeciw odrze i rota-wirusom, ale czytałam nie za miłe rzeczy o szczepionkach, chyba dam sobie spokój.
Odrze, czy ospie? Odra jest w MMR.

reklama
Witam:-)

ewelinaaaa zapomniałam napisać, a Ty się martwisz o moją słabą głowę:-Dspoko - tylko lampka szampana:tak:
byliśy w teatrze bo m nagrodę odbierał, był mini bankiecik a potem "Zbrodnia i kara":-)uroczyście bardzo, wystąpiłam w klasycznej kreacji nr 1 i to był dobry wybór bo babeczki raczej kostimumy miały.

malagato ja chętnie na kawkę:-)dograjmy szczegóły.
U Ciebie w pracy dużo było nagród prezydenta? sporo przedszkolanek odbierało:-)

agatulkalista z urodzinami jest na wątku zamkniętym. Dostęp do niego mają dziewczyny, które regularnie z nami piszą jakiś czas, np. kilka miesięcy. Zachęcamy do aktywności:-)

roksijak się Natalce podoba u Yamahy?

Witam:-)

ewelinaaaa zapomniałam napisać, a Ty się martwisz o moją słabą głowę:-Dspoko - tylko lampka szampana:tak:
byliśy w teatrze bo m nagrodę odbierał, był mini bankiecik a potem "Zbrodnia i kara":-)uroczyście bardzo, wystąpiłam w klasycznej kreacji nr 1 i to był dobry wybór bo babeczki raczej kostimumy miały.

malagato ja chętnie na kawkę:-)dograjmy szczegóły.
U Ciebie w pracy dużo było nagród prezydenta? sporo przedszkolanek odbierało:-)

agatulkalista z urodzinami jest na wątku zamkniętym. Dostęp do niego mają dziewczyny, które regularnie z nami piszą jakiś czas, np. kilka miesięcy. Zachęcamy do aktywności:-)

roksijak się Natalce podoba u Yamahy?

o ile czas i moje szoguny pozwola bede tu jak najczęsciej będzie można :pPP

hej;-)

Madzik, fajnie że imprezki Wam się udały i Twoja głowa ma sie nieźle:-D, może masz jakies fotki z omprezy, to chętnie obejrzymy:tak:

Agatulka, potwierdzam słowa Madzik i równiez zachęcam do pisania z nami:-)

Sandi, cięzko ci będzie z odzwyczajeniem od waszego łóżeczka, wiem że w nocy jest cięzko, jak maluch płacze, to robi się wszystko, żeby zasnęło, ale musisz próbować, życzę powodzenia:tak:

Ja zastanawiałam się nad szczepieniem przeciw odrze i rota-wirusom, ale czytałam nie za miłe rzeczy o szczepionkach, chyba dam sobie spokój.

z tego co pamietam to szczepionkę na rota wirusa należy podać do 6 miesiąca życia, żeby coś dała. u nas chyba mały zaraził się od taty i chyba właśnie przechodzi rota ale bardzo lekko, ma tylko niewielką biegunkę

Agatulka, Debiutantka, Ewelina - zdrówka waszym bąblom życzę, kurcze nic gorszego nie ma jak chore dziecko :-(

madzikm, fajnie że imprezka się udała a ty jak się czujesz, już lepiej?

Agutek pewnie już jedną nogą daje dyla ze szkolenia :-p coby na pociąg zdążyć :-)

Co do spotkania to na prawdę warto, było super i jak macie możliwość i ochotę to zachęcam. Tyle tutaj piszemy a z Agutkiem pewnie jeszcze parę godzin mogłybysmy gadać i gadać .... ale knajpę zamykali :-p

Blue, jak tam alergia?

Sandi, Szymek wymusza na nas noszenie przed zaśnięciem i w nocy ja się budzi ale już się nie dajemy, trudno, marudzi ale nie poddajemy się. Dzisiaj np. nie spał od 2.30 do 5 :baffled::crazy:, ja też ale nie nosiłam. Powodzenia!

reklama
Do góry