reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hello :-). Fajnie wam z tym spotkankiem :tak:.

o nie Warszawa zdecydowanie nie dla mnie, głośno, tłumnie..nie odnajduję się tutaj :-D
A ja myślałam, że lubisz takie miejsca :-D.

hej,
Też szukam wyciskacza do soku ale jakiegoś małego żeby za dużo miejsca nie zajmował.
Na allegro jest tego pełno. Ale chcę zobaczyć w sklepach, bo może nie opłaca się płacić za przesyłkę...

reklama
witam noc zaliczona do tych super
mały spał od 22 do 6 rano potem 2 przebudzenia ale do 8 dało sie podrzemać

Bluu my sobie może tez takie spotkanie zrobimy heheh Roksy byśmy wyciągneły bo tez blisko jest jak sie nie myle to i malaga z Krakowa
można by spotkanko też zrobić jakieś :) jak byście chciały oczywiście

Hej dziewczyny
Fajnie ze sie Agutek z Fredzikiem spotkały na pewno bylo pełno wrażeń, bo tak na necie to każdy ma swoje wyobrażenia :)
Ja dziś bylam u lekarza bo mnie bolał bark,ciągle miałam takie dziwne skurcze i lekarz powiedział ze to moze byc reakcja na stres i zmęczenie:( wiec wzięłam tydzień wolnego od poniedzialku i mamy zamiar z Ignasiem nic nie robic,ale na razie czekają 3 dni pracy:(

Bluu my sobie może tez takie spotkanie zrobimy heheh Roksy byśmy wyciągneły bo tez blisko jest jak sie nie myle to i malaga z Krakowa
można by spotkanko też zrobić jakieś :) jak byście chciały oczywiście
agatulka jeszcze debiutanka jest z naszych okolic:tak: ale nie pamiętam dokładnie z jakiego miasta:no: malaga to nie wiem:no:
madzikm a Ty kochana to chyba z północy Polski:confused:

Dzień dobry,

same spotkania sie szykują:-D,
soppana musimy sie zorganizować i w koncu spotkać, bo my mamy do siebie najbliżej:tak::tak::tak:, może w przyszłym tygodniu, jak będziesz miała wolne, a mój już wyzdrowieje:confused:

mam siwy dym w pracy więc na sekundę choć na dzien dobry przyszłam

ja jestem rak i ze skorpionami się barfdzo dobrze rozumiem :tak:

a ode mnie to NIKOGO normalnie :-(

reklama
Witka!

roksija Ci dam z północy:no:
ja Małopolanka:-p
i skoro trendy na spotkania to mam malagę10 minut od siebie jazdy samochodem:-)

fredzik/agutekbyło zdziwko, jak sie na żywca wygląda? w wyobraźni byłyście ładniejsze czy brzydsze?:-D

soppanaodpocznijcie sobie:happy2:

jam padnięta:baffled:ale nie ma rday, wymiana z m nastąpiła i same do 19, zaraz spadamy na chałpy;-)

Smacznych obiadków:-)

Do góry