reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
reklama
witam się z rana :-)
mamy nareszcie piątek! od 15.00 zaczynam weekend :-p potem w poniedziałek do pracy, wtorek na wycieczkę ;-) a na piątek chyba wezmę wolne, bo nie chce mi się do pracy wracać :-D

Agutek, jak tylko coś będę wiedziała o testach z krwi to dam znać, jak chcesz to poczytaj tutaj:
Alergo-med - Alergia w centrum naszej uwagi
podobno jak się ma skierowanie od lekarza alergologa współpracującego z NFZ, testy można zrobić za darmo w szpitalu ale jak tu skierowanie uzyskać :confused:
Ja jako dziecko podobno maiłam w 8 miesiącu życia robione i trafili : mleko, jajko i gluten.
Mojej siostrze podobno po urodzeniu od razu robili i jw + konserwanty i tez trafili więc może warto?

faktycznie strasznie drogie te testy!:szok:
my jesteśmy pod opieką poradni pulmonologiczno-alergologicznej, ale właśnie do 3 roku życia nie chcą dawać skierowań na testy :no: pani nam powiedziała, że najwyżej możemy sobie sami robić prywatnie testy z krwi, ale ostrzega, że często się mylą :dry:w sumie u nas nie jest źle z alergią, tylko katar w domu (od kiedy inhalujemy już nie) i silna reakcja na białko jaja kurzego. Niczego więcej nie zaobserwowałam...teraz mamy właśnie wyciszenie....

jeśli znowu się nam sprawa zaogni to pewnie się zdecydujemy, a jeśli będzie tak jak teraz to poczekamy najwyżej do 3 lat, w końcu to już tylko 1,5 roku :-D ;-)

Do góry