reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
i poczytałam wczoraj dwie kartki:-D mój m włączył filmik:tak: ale już widzę że książka będzie niezła:tak: lubię a jeśli akcja dzieje się w krajach arabskich to już w ogóle super:tak:
mi tez pani alergolog powiedziała że takim małym dzieciom testów się nie robi:no: i w sumie to dobrze bo moja córcia nie ma żadnych krostek na twarzy:-)

reklama
Hej!

Młody się obudził o 3:30 i nie chciał spać :wściekła/y:. W końcu tata go jakoś uśpił.

Madzik, no smutno dziecka nie widzieć, ale z drugiej strony to byłam wczoraj tak zmęczona, że trochę się ucieszyłam że już śpi :zawstydzona/y:. Tak sobie teraz myślę, że może to moje chroniczne zmęczenie też jest przez alergię. Teraz będę wszystko zwalać na alergię :-p.

blu jeśli bierzesz leki na alergię to one właśnie tak działają usypiająco ja brałam przez tydzień zyrtek i codzinnie miałam popołudniwą drzemkę:szok:

hejka
wczorajszy dzień był chyba serią nie miłych telefonów wrrrrrrrrr
na spotkanie miałam wychodzic ale tel ze nie ma jzu pracy szef niby kogoś innego juz wziął no trudno
zaraz kolejny tel z agencji hostess do której się zgłosiłam z myslą ze moze w weekendy na promocje trafie
ale neistety nie jestem studentką a większość ofert dla studentów nożesz kurde co za dzień
wieczór miły bo mąz choc wrócił
wow właśnie ogladam dr. hause nawet fajny :)))

bluuu gadałaś z męzem o tym polsacie???

dzień dobry:-),

a u nas dosyc ponuro:crazy:, a ja juz się przyzwyczaiłam do słoneczka:baffled:

mały znowu sie budzi w nocy, dzisiaj co godzinę, cos popłakiwał, kulał się, w końcu go wzięłam na ręce i troszkę poprzytulałam, zasnął , ale tylko do 6.00:no:

agatulka, nie teraz, to może nastepnym razem sie uda;-)

dzień dobry:-),

a u nas dosyc ponuro:crazy:, a ja juz się przyzwyczaiłam do słoneczka:baffled:

mały znowu sie budzi w nocy, dzisiaj co godzinę, cos popłakiwał, kulał się, w końcu go wzięłam na ręce i troszkę poprzytulałam, zasnął , ale tylko do 6.00:no:

agatulka, nie teraz, to może nastepnym razem sie uda;-)

codziennie sobie to powtarzam ale jzu sporoo tych dni tak zdeczko dołujace to jest

mój tez w nocy zle spał ale jaks ie obudził do łżobka poszlismy nawet nie płakał bardzooo zobaczymy co to bedzie jak go odbiore

reklama
Agutek ja Wice od tygodnia daje zyrtec 10 kropli do wieczornego mleczka i wiecie juz widac poprawę :-) miala non stop zatkany nos (najpierw 2tyg katar a potem po prostu zatkany nos....ledwo dychała) i chrapała okropnie, źle spała ale już jest lepiej....śpi jak zabita...od 22 do 7 rano, a potem 3-4 h w dzień....musze ja budzić na siłę!!!!!...ale cieszę sie bo widac porawę...

postanowiłam zrezygnowac z 1 butelki na noc(tej o 24) dam jej mleczko ok. 22 (juz 3 dzień sama nie przez sen wypiła po 130 ml więc jak dostanie więcej może tez wypije a jesli zrobi to sama to chyba juz jakis mały sukces :-) ) a potem 5-6 rano przed wyjsciem do pracy.......

Do góry