reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-). U nas też pada.

Pooka, ale miałaś przygodę z autem :szok:

Madzik, bidulko :-(. Co do leków, to ja mam dla młodego podobny zestaw przy przeziębieniu: Cebion, Clemastinum, wapno i coś na kaszel.

madzikm
antybiotyk to chyba można max 7 dni brać później musi byc konsultacja z lekarzem i ewentualnie następny:tak: ale masz złośliwego wirusa:szok: trzeba skubańca ostrzejszą dawką pogonić:tak:
Problem w tym, że antybiotyki nie zwalczają infekcji wirusowych, tylko bakteryjne. Więc jeżeli to wirus, to szkoda się truć.

reklama
mój synek zjadł grzecznie obiadek ale czy zasnie jakos w to nie wierzę
je ostatnio pięknie sam fakt buzia ,koszulka oraz stoliczek sa upaprane ale jaki to krok do przodu jeee sammmmmmmmmmm

tulaski dla uziębionych oraz chorych mam i ich pociech

U nas też pada, a raczej leje jak z cebra nieprzerwanie od wczoraj :baffled:

Zdrówka dla chorujących!!

Mnie też rozkłada, gardło mnie boli i głowa.. :baffled: i jakaś taka dziś niepozbierana jestem :sorry2: Nic mi się nie chce :sorry2:

Oby nie :rolleyes2: Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie, zwłaszcza, że na L4 nie mogę iść :sorry2:

A deprecha i mnie czasem dopada... Czasem i przy pięknej pogodzie ;-):-D

madzikm współczuję wam kobietki. Kurujcie się i szybko wracajcie do zdrowia.

Moja z oporami ale poszła spać. Na spacerze nie byłyśmy bo się szybko rozpadało. Czekam na lepszą pogodę.

Cześć kobitki,

idę wykąpać córcię, zanim mi uśnie. Potem doczytam resztę, co naskrobałyście. I wrzucę przepis, muszę skoczyć po niego na dół.
Wy juz pewnie wtedy będziecie spały:-(

Brakowało mi Was kobitki, odwyk od BB był bolesny:-D

reklama
dobry wieczór Mamuśki

po autko pojechaliśmy rano w trójkę, m wracał moim a ja z Mikim jego, teraz się ze mnie nabija, bo uatko przez noc wyzdrowiało :-D
zobaczymy w poniedziałkowym korkociągu

Mik też ma znowu katar i gorączkę, masakra jakaś, tydzień do żlobka pochodził...
ja daję Euphorbium krople do nosa i maść antybakteryjną pod nosek, no i nurofen

zdrowia dla wszystkich chorowitek

Do góry