reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Uciekam..

W nocy trzeba będzie małemu pewnie picie podać.. Przedtem nawet po herbatce wymiotował.. zobaczymy jak będzie teraz..

Dobranoc dziewczyny

dzień dobry :-)

Dzień dobry dziewczynki:-(

Jesteśmy chore - obie. Zosia ma katar i kaszle, a ja ledwo chodzę:no:właściwie leżę i wstaje tylko do WC.

Daję jej cebion, zyrtec, wapno i stodal, chyba wystarczy, nie?

przepraszam, że tak o sobie ale nie mam siły:-(

A Zosia wcześniej już na Zyrtecu była? Miała przepisane, żeby brała? Bo to na alergię jest...my podajemy ze względu na katar prawdopodobnie alergiczny.

malaga współczuję. Może odstaw mu mleko, bo przy takich chorobach to ona właśnie nie bardzo chyba wskazane? Mam nadzieję, że nockę mieliście spokojną?

Dziewczyny piszecie, że wczoraj brzydką pogodę miałyście? A my na wycieczkę pogodę mieliśmy cudną! Aż się za ciepło ubrałam :sorry2: Pięknie świeciło słoneczko, bosko normalnie :-) A nogi mnie tak bolą teraz od łażenia po sklepach :-p

Witam:tak:
pogoda Agutku wczoraj to była tragedia zimno i lało:wściekła/y: dzisiaj już od rana świeci słoneczko:-)
mam złą wiadomość:-( od jutra wracam do pracy:-( a tak mi było dobrze na urlopie:-( zleciały te 4 tygodnie:-(
malaga dużo zdrówka dla Piotrusia:tak:
fredzik również zdrówka życzę:tak:
sandi a jak smoczek udało się:confused:

u nas dziś znowu słoneczko, ale widzę, że wieje...

a tak mi się przypomniało właśnie, co moje dziecko ostatnio zrobiło :dry:
wchodzę do dużego pokoju, bo jakaś cisza nastała - a to objaw bardzo niepokojący, patrzę a córa stoi na parapecie przy oknie :szok: wspinaczki trwają teraz non stop, wszędzie gdzie się da :baffled:

Hej:-)

Roksi - niestety nie udalo sie odsmoczkowanie :baffled:fakt Niunka pieknie usnela bez niego:tak:ale o 1 w nocy juz byl koncert "mama niania!!":dry:

Malaga - jak nocka minela?

mysmy dopiero wstaly :tak::szok::-) ja opiekuje sie coreczka kolezanki z soboty na niedziele i kolo polodnia powinna po nia przyjechac;-)Wiktoria ma 5latek i teraz ladnie sie bawia:tak:moja to nawet przebrac sie nie chce taka jest "zajeta";-):-D

reklama
Witajcie

Padam na twarz...

malaga współczuję. Może odstaw mu mleko, bo przy takich chorobach to ona właśnie nie bardzo chyba wskazane? Mam nadzieję, że nockę mieliście spokojną?
No właśnie po mleku nic mu się nie dzieje.. Poza tym to jest jedyna rzecz którą chętnie je.. wszystko inne tylko pougniata rączkami, poliże i odłoży.. ewentualnie skubnie w ilości śladowej...

Malaga - jak nocka minela?
Piotruś obudził się koło 3 i odtąd już nie spaliśmy.. Dostał pić, ale to nie pomogło.. Niuniuś był głodny a my baliśmy się podać mu cokolwiek.. Dopiero nad ranem o 5 dostał mleczka i usnął.. Spaliśmy do 9 :tak:

No i na razie jest ok.. tylko ja nie wiem, co mam mu do jedzenia dawać :no:

Do góry