reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
mam pytanko czy wasze dzieciaczki tez nie chcą chodzić w paputkach, kapciach domowych:confused: bo moja ciągle biega w skarpetach nie ma mowy o kapciach:no:

Mojej niedawno kupiłam skarpeto-ciapy i nie protestuje jak jej zakładam. Mamy płytki w domu to spokojnie może w nich biegać :tak:

Ela, a co robisz w pracy?

Na razie pracuję przy komputerze, trochę pracy biurowej i takie tam sprawy na początek.:tak:

U nas Wojtek w kapciach biega po domu i nie ma problemu. ale kapcie to tylko takie na rzepy innych nie akceptuje:)
Nie lubi za to tych skarpetek z podeszwami.

W ogóle dziewczyny pooglądałam sobie zdjęcia mojego dziecka sprzed roku i jestem aż zdziwiona tym jak się zmienił. Jakoś tak wysmuklał. Taki mały pultas był wcześniej.

Malaga: jak mały się czuje?,

blu: byliśmy raz na takich zajęciach. Wojtek niestety załapał po tym jakąś lekką chorobę, skończyło się na baktrimie. POdobało mu się do momentu aż pan instruktor postanowił z nim zrobić jakieś ćwiczenia. POtem był ryk w niebogłosy.Więcej nie poszliśmy. Za to byliśmy w Aquaparku i tam było szaleństwo, zabawa i histeria jak trzeba było wychodzić z wody. Także myślę, że taki Aquapark jest akurat. A pływać nasze dzieci prędzej czy później i tak się nauczą.

moja poszła już spać, zasypiała mężowi podczas inhalacji:sorry2:
no ale rano pobudka po 4, a w dzień spała tylko godzinę :blink:

mam pytanko czy wasze dzieciaczki tez nie chcą chodzić w paputkach, kapciach domowych:confused: bo moja ciągle biega w skarpetach nie ma mowy o kapciach:no:

u nas czasami jest bunt, ale też nie zakładam zawsze paputków, bardzo często chodzi w samych skarpetkach lub rajstopkach :tak:dodam, że mamy w mieszkaniu tylko parkiet i kafle i nie przewraca się bez abs-ów, czasem wyjątkowo, ale nie są niezbędne ;-)

Zosia chodzi w pantoflach bez problemu:-)

pookapisałaś o pomarańczowej serii MATRIX, dla moich suchych i cienkich włosów rewelacja:tak:`

i znów chora jestem:-(brałam antybiotyk 6 dni, za krótko?
Zosia też coś niewyraźna:dry:

Piotrek tez chodzi w papuciach, ale jak sobie przypomni, ze łatwo je się zdejmuje, to nie ma mocnych, słyszę tylko odpinane rzepy:oo2:,

Madzik, a tyle antybiotyku przepisał ci lekarz:confused:

Elahar, może nie wszyscy lubią takie prace biurowe, ale ja np. tak:-D

dzień dobry

moje dziecko szybko się wyspało i po 4 już maszerowało po chacie i robiło hałas, bo co chwilę coś się nie podobało :dry:

A moja wczoraj usnęła o 19ej i nie sprawdziły sie moje przypuszczenia, że obudzi sie w nocy wyspana. Uwaga!!! Wstała rano o 8ej:szok::szok::szok: Aż sprawdzałam czy oddycha.
Dziś wieczorem usnęła o 20ej, znów nie zdążyłam jej wykąpąć. Mam nadzieję, że będzie spała do rana:-p

juz wiem, nie chciałam zapytać, tylko udzielić odpowiedzi:-D, mój miał ostatnio FULLSPEED, dostał w prezencie, więc nie wiem ile kosztuja, ale zapach ok.

Dzięki:-) Chciałam kupić m i nie wiem co wybrać.

reklama
hejka :tak:
madzim, fatalne teraz te choróbska, my chodzimy przeziębieni i to niekiepsko od chyba już miesiąca :wściekła/y: ale chyba tak to jest jak się nie wyleży w czasie choroby

malaga, jak dychacie?

jeśli okapcie chodzi to po domu Szymek chodzi w samych skarpetkach z abs a do "przedszkola" kupiłam kapcie i chyba jest ok. Dzisiaj było już lepiej, jak przyszłam po niego to nawet bawił się:-) ale ustaliłyśmy z panią że na razie będzie chodził 4 razy w tyg po 1,5 godz żeby na spokojnie sie przyzwyczaił.

a w środy dalej na razie chodzimy razem na godzinne zajęcia do bajkolandii

u nas rotawirus jest wszędzie gdzie się człowiek nie obejrzy :shocked2:, nas odpukać na razie omija

Do góry